NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
NL | Nieuwe openingstijden voor Vakbeurs Recycling op 17, 18 en 19 november 2020

NL | Nieuwe openingstijden voor Vakbeurs Recycling op 17, 18 en 19 november 2020

De 11e editie van Vakbeurs Recycling krijgt nieuwe tijden voor de openingsdag van het driedaagse evenement. Al 10 jaar was de beurs alle dagen open van 13.00 tot 21.00 uur. Op dinsdag 17 november 2020 krijgt de beurs een dag-openstelling van 10.00 tot 17.00 uur. De openingstijden voor woensdag 18 november en donderdag 19 november blijven zoals ze waren: van 13.00 tot 21.00 uur. Ivo Horn, marketing event manager bij Easyfairs, licht toe: “De wereld van afval- en grondstoffenbeheerders is volop in beweging. De doelstellingen van bedrijven en overheid worden ambitieuzer en de mogelijkheden voor betere en meer duurzame recycling nemen alleen maar toe. We zien vanuit deze druk enerzijds en kansen anderzijds een flinke bezoekersgroei uit bedrijven met grote afvalstromen en aanbieders van gemeentelijke grondstoffen. De aanpassing naar een dag-openstelling past in de plannen om deze doelgroep beter te faciliteren, aangezien deze sneller kiest voor kantooruren voor een beursbezoek.”

Avondopenstelling blijft voor recyclingbedrijven

Horn vervolgt: “Het evenement is een vast, jaarlijks netwerkmoment voor de afvalverwerkers en inzamelaars in Nederland. Laagdrempelig, gezellig en gastvrij zijn de meest gehoorde duidingen. De gratis catering voor bezoekers en exposanten dragen hier natuurlijk aan bij, maar uiteindelijk gaat het om het exposantenaanbod in de recyclingtechniek dat het kloppende hart vormt van het evenement. En dat aanbod wordt steeds beter, want voor alle afvalstromen zijn producten, diensten en oplossingen te vinden. Om de vertegenwoordigers van ook kleinere en middelgrote bedrijven de mogelijkheid te geven om samen te komen, zijn de avondopenstellingen nog steeds belangrijk en waardevol voor onze exposanten.”

Uitbreiding demonstraties en kennis voor en door de markt

Vanwege het succes van de demotours afgelopen jaar op het buitenterrein, wordt het Demoplein uitgebreid. Exposanten hebben hier de mogelijkheid de enorme verwerkende machines te laten draaien voor een groot publiek. Daarnaast wordt in samenwerking met brancheverenigingen, zoals afgelopen editie met VERAS, NRK Recycling en ENVAQUA, dagelijks een gevarieerd kennisprogramma gevuld met sessies over de meest actuele thema’s. Traditiegetrouw vindt op woensdagochtend voorafgaand aan de vakbeurs het Recyclingsymposium van onder andere BRBS Recycling plaats.

Over Vakbeurs Recycling

Vakbeurs Recycling is hét nationale netwerkmoment voor de afval- en grondstoffenketen. De vakbeurs richt zich op recyclingtechniek en afvalmanagement en trekt daarmee bezoekers uit onder meer recyclingbedrijven, bouw- en sloopbedrijven, gemeenten, overheid, industrie, afvalinzamelaars en bedrijven met grote afvalstromen. De organisatie van Vakbeurs Recycling kijkt terug op een zeer geslaagde editie in 2019, waarin zowel het exposantenaanbod als het aantal bezoekers groeide met bijna 15%. Minstens zo belangrijk was de groei in bezoekerstevredenheid. Vakbeurs Recycling vindt plaats op 17, 18 en 19 november 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Voor meer informatie bezoek www.vakbeursrecycling.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details