NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nieuwste trends en ontwikkelingen in recyclagetechniek
Tijdens Vakbeurs Recycling zien, voelen en ervaren ruim 4.500 afvalprofessionals de innovaties, diensten en producten op het gebied van recyclagetechniek en afvalmanagement bij 140 exposanten.

Nieuwste trends en ontwikkelingen in recyclagetechniek

Met elfde editie Recyclingsymposium

Op 21, 22 en 23 november ademt evenementenhal Gorinchem weer recyclage. Dan is Vakbeurs Recycling er immers te gast en zal ze de focus leggen op de techniek achter afvalinzameling, sorteren en verwerken en het afvalmanagement van bedrijven met grote afvalstromen. Door de intensieve samenwerking met BRBS Recycling mag u zich net als voorgaande jaren aan het Recyclingsymposium verwachten. Organisator Easyfairs past de openingstijden van de beurs overigens aan om de sector meer ruimte te geven om het symposium te bezoeken.

Vakbeurs Recycling is een toonaangevend vak­evenement waar ruim 4.500 afvalprofessionals de innovaties, diensten en producten op het gebied van recyclagetechniek en afvalmanagement zien, voelen en ervaren bij 140 exposanten. De beurs staat bekend om haar laagdrempeligheid, de gast­vrije ontvangst met gratis toegang en catering. 

BRBS Recyclingsymposium en Grondstoffenplein

Dit jaar wordt het Recyclingsymposium voor de elfde keer georganiseerd tijdens Vakbeurs Recycling. Otto Friebel, directeur van BRBS Recycling: “Dit jaar is het thema van het Recycling­symposium ‘Oud is het Nieuwe Nieuw!’. Hier­mee willen we benadrukken dat het niet meer vanzelf­sprekend is om altijd maar gebruik te maken van nieuwe grondstoffen en dat preventie, hergebruik en recyclage essentieel zijn voor het bereiken van een volledig Circulaire Economie in 2050.” Op het Grondstoffenplein, dat centraal is gesitueerd op de beursvloer, kunnen leden en donateurs van VERAS, Water Alliance en BRBS Recycling laten zien wat de mogelijkheden zijn van hergebruik en hernieuwde grondstoffen.

Zero Waste Event

“Tijdens de dertiende editie van Vakbeurs Recycling presenteren we niet alleen de nieuwste trends en ontwikkelingen op de beursvloer en in het programma, maar laten we ook zien hoe de vakbeurs als Zero Waste Event bijdraagt aan een duurzamere toekomst”, aldus Robin Vissers, Marketing Event Manager van Easyfairs. “We zijn blij dat we deze ambities kunnen realiseren samen met Renewi als partner. Een Zero Waste Event houdt in dat we ernaar streven dat al het afval tijdens de beurs goed wordt gescheiden door bezoekers en exposanten. We maken dit gemakkelijk door een goede afvalscheidingsmogelijkheid te bieden met hierop een duidelijke omschrijving. Aanwezigen hoeven alleen maar even stil te staan bij de vraag in welke bak hun afval hoort.”   

Praktische info

Waar? Evenementenhal Gorinchem
Wanneer? Van 21 tot en met 23 november
Openingsuren? Dinsdag en woensdag van 13 tot 21 u., donderdag van 10 tot 17 u.
Meer info? www.recyclingvakbeurs.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details