NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nationaal kampioenschap heftruckrijden op 17 juni in Antwerpen

Nationaal kampioenschap heftruckrijden op 17 juni in Antwerpen

Linde verdeler Motrac gaat opnieuw op zoek naar de beste heftruckchauffeur van België 

Zaterdag 17 juni zullen heftruckchauffeurs uit het hele land onderling mogen strijden voor de titel ‘Beste heftruckchauffeur van België’. Dan wordt namelijk de Belgian LindeCup opnieuw georganiseerd, dit in het hoofdkantoor van Linde verdeler Motrac in Antwerpen. De deelnemers die de verschillende proeven het snelste correct uitvoeren, mogen in de finaleproef onderling uitmaken wie op het einde van de dag de 3 podiumplekken inneemt. 

Veiligheid gepaard aan snelheid 

Veiligheid blijft voorwaarde nummer 1 voor een geslaagde intralogistiek. De deelnemers aan de Belgian LindeCup moeten de praktijkproeven dan ook niet enkel zo snel mogelijk uitvoeren, het is net zo belangrijk dat ze dit correct en veilig doen. Hun veiligheidskennis zal ook worden getest aan de hand van een theoretische proef, die zijn invloed zal hebben op de finale wedstrijdtijd van elke heftruckchauffeur. Degenen die op het einde van de dag de laagste tijden achter hun naam hebben staan, maken in de finale kans op de titel ‘Beste heftruckchauffeur van België’, alsook op de mooie prijzen die aan de 3 podiumplaatsen verbonden zijn. 

Evenement voor het hele gezin + andere supporters 

De Belgian LindeCup is naar goede traditie een evenement waar de heftruckchauffeurs luidkeels worden aangemoedigd door hun felste supporters, of dit nu familieleden, collega’s of vrienden zijn. Ook voor hen zullen doorheen de hele dag animatie en verschillende eet- en drinkgelegenheden aanwezig zijn. 

Ben of ken je iemand die kans wil maken op deze illustere titel? Inschrijven voor het evenement is tot 7 juni mogelijk op de website van Motrac

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details