NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
MOL (Stand 439) innoveert bij containeraanhangers en werfkippers

MOL (Stand 439) innoveert bij containeraanhangers en werfkippers

In het bouwen van kwaliteitsvolle aanhangers voor het vervoer van rolcontainers heeft MOL een lange traditie. Nu breidt MOL verder uit met een gloednieuwe 2-assige en een 3-assige containeraanhanger. 

Typerend voor deze innovaties zijn de bijzondere vormgeving van het chassis en het aangepast ontwerp van de sluithaken. Door deze aanpassingen hoeven er geen bijkomende kettingen meer gespannen te worden. Operationeel betekent dit voor de klant tijdswinst en een verhoogd gebruiksgemak. Daarnaast brengt MOL voor het eerst de 3-assige aanhanger uit op een enkele wielmontage.

De beproefde MOL werfkippers Quadrat en Ellips zijn speciaal ontworpen voor zware werftoepassingen, met een hoge toegevoegde waarde voor de gebruiker. Nu kan MOL de stalen Quadrat kipper optioneel in een verlaagde uitvoering aanbieden. In combinatie met een multifunctionele deur, de triple door, is deze uitvoering uitermate geschikt voor
krappe bouwwerven waar de laadhoogte vaak beperkt is.

Met een eigen hersteldienst en strategisch gelegen servicepunten over heel België garan­deert MOL een correcte service in dienst-na-verkoop. Die operationele meerwaarde voor de klant vertaalt zich in steeds verder stijgende verkoop­cijfers. Gedreven door een enorme innovatie­drang produceert MOL hoogwaardige trailers die specifiek gericht zijn op de bouw-, afval- en recyclagesector. De rode draad doorheen het volledige aanbod is de absolute aandacht voor stabiliteit, veiligheid, functionaliteit, leeggewicht, betrouwbaarheid en bovenal levensduur.

Kom van 8 tot 12 september uitvoerig kennis­maken met het volledige trailergamma op de MOL-stand op MATEXPO (stand 439). MOL is marktleider als toonaangevend fabrikant van opleggers en aanhangers voor de bouw-, afval- en recyclagesector. Het uitgebreide gamma van werfkippers, schrootkippers, containeraanhangers, diepladers, muuropleggers, platte aanhangers en betonmixerchassis is terug te vinden op de website (www.molcy.com).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details