NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
McCloskey schudzeef toegevoegd aan uitgebreid machinepark

McCloskey schudzeef toegevoegd aan uitgebreid machinepark

Met breder assortiment de klant ontzorgen

In 20 jaar groeide het bedrijf van Pum Enthoven uit Lisserbroek uit tot een volwaardige speler in de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf met dezelfde naam als de eigenaar voegde onlangs een McCloskey schudzeef aan het toch al uitgebreide assortiment toe. En net als veel andere machines die Pum- met of zonder machinist – verhuurt, betrok hij de schudzeef bij Pon Equipment. “Ik werk nu eenmaal graag met A-merken.”

Pum Enthoven begon “als 16-jarig ventje met alleen een trekker.” In de beginjaren vooral in de kolen op- en overslag maar later als leverancier van machines aan recycling, aannemers en grondverzet, bedrijven in de gww-sector.  In 2012 groeide zijn bedrijf van 5 naar 30 man personeel. “En momenteel heb ik  zo’n 25 man in vaste dienst.” Pum  verhuurt zijn uitgebreide machinepark, bestaande uit rups- en mobiele graafmachines,  wielladers, tractoren en kippers, verdichtingsmachines, vrachtwagens en machines voor de overslag en recycling.

En dat verhuren gebeurt zowel inclusief als exclusief machinisten. “We bieden echt een totaalpakket”, vertelt Pum . “Negen van de tien keer in de Randstad, maar soms ook verder weg, tot aan Duitsland en de hele Benelux toe.” Zeker verhuur zonder machinist is dit geen enkel probleem en transport is ook in eigen beheer.”

McCloskey R105 3-fractie schudzeef.

 

Verbreding

Vanuit de markt kwam op een gegeven moment de vraag of Pum Enthoven ook een schudzeef kon leveren. “Ik vond dat wel een mooie verbreding van ons assortiment. Zodat we onze klanten nog beter kunnen ontzorgen,” verklaart Pum de aanschaf.

Over het merk hoefde Pum niet lang na te denken. “Ik werk graag met A-merken: we hebben veel Caterpillar graafmachines en walsen. En Pon Equipment is al jarenlang mijn vaste leverancier. Ik werk graag met ze. Het is sowieso fijn om zoveel mogelijk met een vaste dealer te werken. Vandaar dus de keuze voor de McCloskey R105.”

De aankoop heeft ondertussen zijn nut bewezen. “Hij heeft al een behoorlijke tijd bij een grote klant gedraaid. Samen met een kraan met machinist van ons. En hij is ondertussen ook al veel los verhuurd voor wat kleinere projecten bij diverse andere klanten. Er blijkt dus voldoende vraag naar. Zeker ook omdat er meer en meer op locatie gezeefd wordt.”   


Pon Equipment

Pon Equipment is natuurlijk vooral bekend als importeur van Caterpillar in Nederland, maar levert ook machines voor sloop, overslag, afval en recycling van de merken Komptech en McCloskey.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details