NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Mark Thys, nieuwe Managing Director, Commercieel Waste Belgium

Mark Thys, nieuwe Managing Director, Commercieel Waste Belgium

Mark is afkomstig van Eurofins Scientific, waar hij actief was als Global Chief Transformation Officer en sinds 2019 buiten België gevestigd was. Eerder werkte Mark bij Goodyear Dunlop waar hij verschillende seniorfuncties vervulde, waaronder Managing Director International Sales and Operations, Managing Director Dunlop voor Frankrijk en de Benelux, en daar voor leidde hij ook de EMEA Business Transformation van Goodyear. 

Mark is een duurzaam leider met werkervaring in verschillende sectoren en bedrijfsomgevingen, met opdrachten in verschillende landen, waaronder België. Hij werkt graag in een dynamische, op mensen gerichte omgeving, waar de nadruk ligt op samenwerken om succes te boeken. Mark behaalde een Masters in Commercial Engineering en een Executive MBA in Business & General Management. 

Otto de Bont, CEO van Renewi zei: “Het verheugt ons om Mark te verwelkomen bij Renewi. Hij is een sterke people leader met een bewezen track record in het stimuleren van zakelijke prestaties binnen competitieve sectoren. We zijn er zeker van dat hij de juiste persoon is om Commercial Waste Belgium verder te brengen.” Mark zal, na een grondige inwerkperiode die startte op 1 april, Wim Geens opvolgen. Wim verlaat de onderneming na een beslissing om zijn carrière een andere wending te geven. Hij leidde de Belgische operatie van Renewi zeer succesvol, sinds de lancering van de onderneming in 2018. Wim startte bij Van Gansewinkel in 2006.  “We willen Wim bedanken voor zijn 15 jaar dienst en wensen hem veel geluk toe in de toekomst.”

Mark Thys zei: “Ik ben zeer opgetogen om bij Renewi te kunnen starten. De onderneming heeft een sterke track record en is goed gepositioneerd om nieuwe mogelijkheden voor afvalbeperking te onderzoeken en tegelijk te focussen op de circulaire economie. Ik erken Renewi’s sterk engagement om proactief het voortouw te nemen om van deze wereld een meer duurzame plek te maken. Ik ben vereerd met mijn selectie en kijk ernaar uit om samen met Renewi te bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details