NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Live demo met ALLU zeefbakken
https://www.youtube.com/embed/Ve2Tzfky-F4

Live demo met ALLU zeefbakken

Complementair aanbod van machines

Van Laecke Group is een familiale MKB met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage, bouw en agrarische sector. De groep overkoepelt drie bedrijven die aan de klanten in hun sector een uitgebreid en complementair aanbod van machines aanbiedt.

Binnen de groep kun je onder andere terecht voor recyclingmachines voor de verwerking, sortering en reiniging van grond en steenafval van diverse origine maar ook voor machines voor de verwerking van sloop- en groenhout. Vanuit hun twee vestigingen, nabij Brugge en Utrecht, verzorgen zij onderhoud en service naar de klant. In totaal zijn er 40 werknemers actief bij het bloeiend familiebedrijf.

Tijdens de Vakbeurs Recycling laten ze je graag kennis maken de nieuwste innovaties binnen de recyclingsector. ‘Experts @ your service’ is geen loze slogan bij de Van Laecke Group.

Op de beurs

Naast de statische machines biedt Van Laecke Group op Vakbeurs Recycling ook een live demo met ALLU zeefbakken. Het Finse ALLU maakt al meer dan 25 jaar zeefbakken in allerlei types en uitvoeringen voor graafmachines, wielladers en schrankladers. Naast het aanbod zeefbakken, vult ALLU haar gamma aan met een serie breekbakken voor graafmachines van 10 tot 35 ton. De ALLU crusher maakt het mogelijk om zonder extra transportkosten, zeer eenvoudig materiaal te breken op de werf en te hergebruiken. Door middel van het verstellen van een simpele pin, letterlijk maar twee minuten werk, kun je makkelijk en snel de korrelgrootte (van 0-16 tot 0-200 mm) van het eindproduct veranderen.

Veelzijdige krachtpatser

Ook te zien bij de stand van Van Laecke Group: de Teuton Z50. Sinds de Eggersmann groep de langzaamdraaiende Teuton Z55 shredder voorstelde in 2017, kan men spreken van een waar succes. De machine kon toen reeds alle soorten materialen verkleinen en een kwalitatief eindproduct afleveren door middel van het gebruik van een korf. Daar waar tot dan twee doorgangen of twee machines nodig waren, kon de Teuton een eindproduct leveren in één doorgang, zonder in te boeten in capaciteit. Dit vanwege de grote doorlaathoogte onder de rotor. Als opvolger van dit paradepaardje bracht Eggersmann een vernieuwde versie op de markt: de Teuton Z50.

Met vijftien referenties in de Benelux heeft Van Laecke Group met deze Duitse machine een betrouwbare partner. De machine kenmerkt zich vooral door haar veelzijdigheid. De shredder met enkele rotor kan werken met of zonder korf en is dusdanig gebouwd dat men twee korven comfortabel met de machine kan meenemen.

De combinatie van toerental, type gereedschap, type zeefkorf, type tegenkam en de positionering van de tegenkam, zorgt ervoor dat op een veelzijdige manier gewerkt kan worden in verschillende soorten materialen zoals: afvalhout, groenafval, extreem grote wortels, industrieel afval, grof vuil, autobanden en matrassen…

Naast de Teuton Z50 heeft Eggersmann in het aanbod shredders ook de grotere Teuton Z60, die een totaalgewicht van 34 ton heeft. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details