NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
KOOYMAN B.V. KIEST OOK VOOR DEGELIJKHEID EN GOEDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING VAN DE DEMAREC SLOOPHAMERS

KOOYMAN B.V. KIEST OOK VOOR DEGELIJKHEID EN GOEDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING VAN DE DEMAREC SLOOPHAMERS

“De prijs-kwaliteit verhouding van de Demarec hamers is uitstekend en onze machinist is erg tevreden over de prestaties ervan. Daarom heb ik geinvesteerd  in 2 exemplaren uit de DSB lijn……”

Drie maal Demarec

Guus Kooyman, directeur-eigenaar van Kooyman B.V. loon- en verhuurbedrijf uit De Kwakel, heeft recent geinvesteerd in zowel een Demarec DSB-3 als DSB-8 sloophamer. De eerste indrukken zijn uitstekend en de hamers zijn geknipt voor het project waarin ze als eerste worden ingezet. Verder heeft Kooyman ook een Demarec DRG-9 sloop- en sorteergrijper die naar volle tevredenheid werkt.

Project in Boskoop

Momenteel zijn we actief op een project in Boskoop waarbij er kabels moeten worden ingegraven. Alvorens er nieuwe kabels gelegd kunnen worden moeten we eerst de gebonden puinverharding weghalen met een aantal machines uitgevoerd met sloophamers. Wij zijn nu ongeveer 3 weken bezig met het project en moeten het over 3 weken opleveren. De productiviteit van de Demarec hamers is goed dus we gaan dit project zeker netjes binnen de afgesproken periode afronden.

Demarec DSB sloophamers: perfect voor mini- en midigravers

De firma Kooyman zet de aangeschafte hamers in op een drietal machines: Takuchi TB295W, Kubota U55-4 en eenTakuchi TB175. De DSB lijn hamers zijn dankzij hun kracht en efficiency en optimale verhouding tussen gewicht en vermogen geschikt voor primaire- en secundaire sloopwerkzaamheden. De DSB serie zijn zogenaamde ‘MonoBloc-hamers’ met een zeer eenvoudig design, minder gebruikte onderdelen en daardoor erg eenvoudig te servicen. Kooyman investeerde in hamertype DSB-3 geschikt voor minigravers van 1,5 tot 4,5 ton met een eigen gewicht van 145 kg en een DSB-8 hamer geschikt voor machines van 4,5 tot 9 ton met een eigen gewicht van 320 kg.

Kooyman B.V.

De belangrijkste activiteiten bestaan uit de verhuur van grondverzetmachines met bediening en de verkoop van sierbestrating. Met een gemotiveerd team van 40 medewerkers is men aan het werk in het gebied Amsterdam, Den Haag, Utrecht. Opgericht door Henk en inmiddels overgenomen door zijn kinderen, is Kooyman B.V. in vijftig jaar uitgegroeid tot een vertrouwd adres op het gebied van alle uiteenlopende grondwerkzaamheden. Dankzij een uitgebreid machinepark is het familiebedrijf in staat om elke klus op iedere locatie uit te voeren. Of het nu gaat om het uitgraven van een bouwput voor een woonhuis, of om het bouwrijp maken van een bedrijventerrein, bij Kooyman B.V. krijgt iedere opdracht de aandacht die het volgens de familietraditie verdient. Men heeft alle facetten in huis om de kwaliteit te leveren die u als klant verdient. Het gemotiveerde en enthousiaste team heeft veel ervaring en is bereid om de handen uit de mouwen te steken. Dit in combinatie met de vele verschillende machines maakt dat wij snel en flexibel kunnen werken. ‘Graag denken wij met onze klanten mee om zo een goede en zeker ook efficiënte uitvoering te realiseren’, aldus directeur Guus Kooijman. 

Demarec

Demarec, sinds 2006 onderdeel van de internationale Kinshofer Groep, is wereldwijd één van de meest toonaangevende fabrikanten van materieel voor de sloop- en recyclingindustrie. Al 20 jaar bewijst Demarec groot te zijn in innovatie tot in de kleinste details. Dat komt tot uiting in het totale productaanbod. Van sloop- en sorteergrijpers, 2-cilinderscharen, betonvergruizers, Multi Quick Processors, schrootscharen, Demarec Multi-shears en poliepgrijpers tot aan het OilQuick volledig hydraulisch snelwisselsysteem of de in eigen beheer ontwikkelde gepatenteerde systemen DemaPower, DemaLink en Demarec Safety.

Meer informatie?

www.kooymanbv.nl

www.demarec.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details