NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Juiste uitrustingsstuk bepaalt succes van iedere klus
Met zijn optimale gewicht-vermogensverhouding is de DEMAREC DMS-05 Multi-Schaar perfect afgestemd op compacte midigraafmachines en schrankladers

Juiste uitrustingsstuk bepaalt succes van iedere klus

Goed gereedschap is cruciaal in elke klus. Demarec, toonaangevend Nederlandse fabrikant van materieel voor de sloop- en recyclage-industrie, bewijst tot in de kleinste details groot te zijn in innovatie en ontwikkeling: recent werd de DMS-05 Multi-Schaar op de markt gebracht.

Met zijn optimale gewicht-vermogensverhouding is de DEMAREC DMS-05 Multi-Schaar perfect afgestemd op compacte midigraafmachines en schrankladers die door hun beperkte afmetingen uitstekend presteren in krappe werkruimtes. De DMS is een echte multifunctionele schaar dankzij het mechanisme wisselsysteem en het brede aanbod van beschikbare bekken. Het wisselen gaat snel en veilig in slechts enkele minuten. Het basismateriaal is volledig beschermd door verwisselbare slijtdelen. Deze kunnen op locatie gewisseld worden. Er zijn drie bekken voor primaire en secundaire sloop beschikbaar voor de DMS Multi-Schaar.

Demarec DMS-05-C – COMBI-BEK 

De Combi-Bek is de beste combinatie voor het slopen van staalconstructies en gewapend beton met een hoog percentage bewapening. De ripper­tand breekt het beton en de lange messen zijn ideaal voor het knippen van staal en betonijzer. De C-bek is uitgerust met een DemaGuide-systeem.

Demarec DMS-05-S – STAAL-BEK

De Staal-Bek is gemaakt voor sloop van staalconstructies en het verkleinen van allerlei soorten schroot en ijzer. Deze S-bek bezit over een verwisselbare piercing tip voor een optimale penetratie. De knipmessen, gemaakt van tool-steel, zorgen voor een lange levensduur en optimale knipkracht.

Demarec DMS-05-V – KABEL-BEK

De Kabel-Bek is geschikt om voornamelijk alle soorten elektriciteitskabels veilig, gemakkelijk en snel te knippen op locatie of op een recyclageplant. Ook kunnen kabels bewerkt worden om afmetingen te reduceren. 

In the end … it’s only about the tool

De DMS-05 bewijst dagelijks dat goed gereed­schap letterlijk en figuurlijk meer is dan het halve werk. Uiteindelijk bepaalt het juiste uitrustingsstuk het succes en resultaat van iedere klus. Leg de focus op het uitrustingsstuk en er moet nooit en te nimmer worden ingeleverd op capaciteit, en in het verlengde daarvan (bedrijfs-) rendement en winst. Kortom, een investering in een DMS van Demarec is een meer dan gezonde investering die zich gegarandeerd 100% terugbetaald. Voor meer info over de DMS-05, bezoek onze site of neem contact op met ons team.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details