NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Herema recycling machinery (Stand B07A), jong en dynamisch, gespecialiseerd in verkoop en onderhoud recyclingmachines

Herema recycling machinery (Stand B07A), jong en dynamisch, gespecialiseerd in verkoop en onderhoud recyclingmachines

Samen met Pronar Recycling zijn we voorzien van een volledig gamma voor de landbouw, groen- en bosbeheer, wegenwerkers en afvalverwerkers. Herema staat 24/24uur paraat voor zijn klanten en hebben een ruim aanbod aan wisselstukken op voorraad. Service wordt hoog in het vaandel gedragen.

Pronar is een Poolse gigant die reeds 32jaar bestaat en sinds 2014 zich op de recyclage markt heeft gefocust. Pronar breidt elk jaar hun gamma uit met nieuwe ontwikkelingen. Van de eerste trommel­zeven, traag draaiende shredders, compost om­zetters en transportbanden zijn ze dit jaar uitgekomen met een sneldraaier en een kleinere shredder. in de loop van volgende jaar komen we ook nog met andere interessante ontwikkeling op de markt. 

Op Matexpo 2021 zullen er buiten de vertrouwde Pronar trommelzeef twee primeurs getoond worden. De allereerste Pronar MRW1.300g is een enkelassige langzaam draaiende shredder op rupsonderstel die Pronar heeft ontwikkeld met 42 beitels. Deze machine heeft een direct aangedreven rotor van 3 m lang en is geschikt voor het verkleinen van diverse materialen zoals Groenafval, Bouw-en Sloop afval, Hout, Plastics en nog veel meer. De machine kan op wens van de klant voor iedere toepassing afgesteld worden. Zo is er een ruime keuze uit diverse soorten beitels, korven, kamverlengers en tegenmessen. 

Als tweede primeur zal Herema hun eigen ont­wikkeld S3.9 sterrenbed voorstellen. Deze ­attachment voor op de bunker van de trommel­zeef te leggen geeft de klant een bredere mogelijk­heid met zijn trommelzeef. Zo creëer je van een 2 ­fractie ­machine een 3 fractie machine waarbij bijvoorbeeld de overmaat van het sloophout ­terug naar de shredder kan gedraaid worden. De S3.9 is de eerste in lijn van de ontwikkelingen die ­Herema zelf zal bouwen. Eind dit jaar gaan ze uitkomen met een uitbreiding hierop.

Bezoek onze stand B07A voor meer uitleg en een eerlijk advies.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details