NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Geknipt voor elkaar
Van links naar rechts: Michiel Jegerings, general manager bij Bronneberg, Stefan Broks, sales engineer bij Holmatro en Jurgen Brouwers, inside sales bij Holmatro.

Geknipt voor elkaar

Alleen een goede partner kan tools goed in de recyclagemarkt positioneren. Holmatro is als merk vooral bekend vanwege zijn onvolprezen ‘rescue tools’. Dat het bedrijf ook uitmuntend hydraulisch knipgereedschap maakt, is in de recyclagewereld een feit. We bevinden ons ten kantore van Bronneberg Recyclingmachines en Services, dealer en servicepartner van Holmatro. Aan tafel zitten Michiel Jegerings, general manager bij Bronneberg, Stefan Broks, sales engineer bij Holmatro en Jurgen Brouwers, inside sales bij Holmatro. De heren staan juist op het punt om een nog intensievere samenwerking tussen beide bedrijven te bezegelen. “De relatie tussen Bronneberg en Holmatro bestaat nu al zo’n veertien jaar”, opent Jegerings het gesprek. “We werden op een beurs bezocht door vertegenwoordigers van Holmatro. Er ontstond vrij snel vertrouwen, wat één van de redenen was om met hen in zee te gaan. De rest is geschiedenis en vandaag de dag gaan we als goede zakenpartners door het leven.”

De industriële scharen van Holmatro zijn heavy duty uitgevoerd.

Broks neemt het woord: “Bronneberg is een zeer gewaardeerde partner in de recyclagebranche. Zij kennen de markt als geen ander en bieden hun klanten een ‘one stop shop’ concept waardoor ze de markt op de juiste manier kunnen bedienen. Bij Holmatro is de productie van High Pressure Hydraulics verdeeld in twee businessunits, te weten de Rescue Tools en de Industriële tools. Onze industriële scharen zijn heavy duty uitgevoerd. Bij Bronneberg vind je alle Holmatro scharen voor industriële toepassingen.” Kenmerkend aan de samenwerking tussen de twee bedrijven is de onderlinge transparantie, eerlijkheid en gunning. “Dat is het fundament dat het samenwerken sterk maakt. Bronneberg heeft alle knowhow in huis, niet alleen als het om verkoop gaat, maar zeker ook waar het draait om service. Dat is voor ons heel belangrijk, want dat betekent dat de gebruiker van onze tools niet alleen kwaliteit geleverd krijgt qua materieel, maar ook qua nazorg.” Jegerings vult aan: “Wij snappen de techniek van alle producten die we verkopen tot en met het laatste schroefje.”

Bij Bronneberg vind je alle Holmatro scharen voor industriële toepassingen.

Premium Service Center

Vijf jaar geleden werd Bronneberg officieel een Holmatro Premium Service Center. Broks: “Dat betekent dat Bronneberg dezelfde apparatuur heeft voor wat betreft het certificeren en repareren van hydraulisch knipgereedschap. Vandaag zijn we bij elkaar om elkaar de spreekwoordelijke hand te drukken op een nog intensievere samenwerking. Onze recyclageklanten kunnen rechtstreeks terecht bij Bronneberg voor advies, aankoop en service. Klanten die Holmatro contacteren voor interesse in de aanschaf van hydraulisch knipgereedschap zullen wij vriendelijk doorverwijzen naar onze partner Bronneberg.” Broks geeft daarbij aan dat indien gewenst, Holmatro en Bronneberg samen naar klanten toe zullen gaan. ” Wanneer we via één van onze afdelingen of kanalen een vraag binnenkrijgen voor een schaar, dan spelen we die netjes door naar Michiel en zijn team.” Voor Brouwers is het duidelijk dat met deze zet er meer groei verkregen kan worden. “De focus bij Holmatro ligt sterk op partnerschap”, zegt hij.

De recyclageklanten van Holmatro kunnen nu rechtstreeks terecht bij Bronneberg voor advies, aankoop en service.

One stop shopping

“Het is one stop shopping bij Bronneberg, vanwege hun uitgebreide leveringsprogramma. De kans dat Michiel één van onze scharen meeverkoopt in een deal is groot. Die hefboomwerking zoeken we”, aldus Broks. Daar voegt Brouwers aan toe: “Bronneberg spreekt als geen ander de taal van de klant en weet waar deze behoefte aan heeft. Met hun toepassingskennis en gevestigde naam kunnen we ons geen betere partner wensen.”    

Een hydraulische schaar van Holmatro toegepast in de kabelrecyclage.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details