NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
FleXiever: ontdek onze nieuwigheden op Matexpo 2023

FleXiever: ontdek onze nieuwigheden op Matexpo 2023

FleXiever nodigt u op deze verjaardageditie van Matexpo graag uit op stand (B05) om enkele interessante nieuwe innovaties te ontdekken.

#ScreenGreen

Zero emissie, circulaire economie, duurzaamheid …. Iedereen is er mee bezig en zo ook FleXiever.

Battery Power Pack
Zo presenteren we onder andere een 3,6Kw Battery Power Pack met optioneel een 400V zonnepaneel. Dit kan perfect gecombineerd worden met ons volledig Mini Screener gamma en beschikt over een rendement van 8h tot 20h.

Hybride FleXiever SKID 3-fracties zeefmachine.
Onze FleXiever SKID 3-fracties op containerhaak is vanaf nu ook in hybride of plug-in elektrische versie te verkrijgen. De hybride versie bestaat uit een 32pk Kubota dieselmotor en een 18,5kW (11 + 7.5kW) elektromotor.

Mini Screener 3-fracties
Nieuw in ons gamma is de Mini Screener 3-fracties, één van de meest compacte 3-fracties zeefmachine op de markt. De machine kan uitgerust worden met een variëteit aan zeefnetten (0.5×0.5 tot 80x80mm) waardoor deze inzetbaar is in verschillende producten en industrieën.

Alsook leent deze machine zich als perfecte basis voor maatprojecten met verschillende aan- en afvoermogelijkheden.

Project op maat: sorteerlijn voor batterijen.

FleXiever is een onderdeel van machinebouwer SMO bv uit Eeklo. Het concept van onze zeefboxen is zodanig ontworpen dat deze kunnen ingezet worden voor het afzeven van een brede range aan materialen, alsook kunnen deze gemakkelijk geïntegreerd worden in maatwerkprojecten wat de corebusiness is van SMO.

Zo hebben we in opdracht van de firma SORTBAT een volledige sorteerlijn mogen uitwerken die verschillende batterijsoorten van elkaar kan scheiden. De installatie bestaat uit een zwanenhals aanvoerband, 2 Mini Screener zeefmachines en verschillende afvoer- en sorteerbanden met detectiesystemen. De installatie is zodanig ontworpen dat de Mini Screener kan vervangen worden door een Mini Screener 3-fractie zeefmachine om zo op termijn meerdere product stromen te kunnen creëren. 

Deze installatie zal ook te bewonderen zijn op onze stand dus kom zeker eens langs voor een hapje, drankje en babbel.

Matexpo 2023.
Wanneer: 
Woensdag 6 september tem zondag 10 september 2023
Waar: 
Kortrijk Expo – Buitenstand B05       

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details