NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
‘Enige echte one-stop-shop in de transportbandenbranche’

‘Enige echte one-stop-shop in de transportbandenbranche’

ACB Transportbanden en Onderdelen is op drie plaatsen verspreid door Nederland en België gevestigd. Zij bieden een ongeëvenaard concept: men levert namelijk alles wat je zo ongeveer aan onderdelen in een bandtransporteur kunt vinden. Dit doen ze middels een technische groothandel, een 24/7 servicedienst en ze hebben daarnaast monteurs voor installatie en onderhoud. We spreken Sandor Verhaeg, vestigingsmanager in Horst over een unieke klantencase.

“Wij bieden als enige een totaalpakket aan onze klanten. Daarmee zijn we echt onderscheidend in de markt en dat verklaart onze groei in zowel omzet als klanttevredenheid”, stelt Verhaeg.

Een tijdje terug was er brand uitgebroken bij een relatie van ACB uit de papierrecycling-branche. Niet alleen waren er een aantal transportbanden totaal onbruikbaar geworden, ook de rollen, elektromotoren, geleidingen, schrapers en trommels waren niet meer te redden. De productie moest uiteraard zo snel mogelijk worden opgestart en de bandtransporteurs waren daarbij essentieel. Gelukkig schoot ACB Transportbanden en Onderdelen te hulp. In een zeer kort tijdsbestek hadden hun monteurs niet alleen alle componenten geïnspecteerd en nieuwe onderdelen geregeld en gemonteerd vanuit eigen voorraad, ook de stalen frames zijn ter plaatse gestraald en gespoten. Uiteraard zijn ook de nieuwe transportbanden (zowel rubber als PVC) bij de klant zelf geconfectioneerd. Een ongekende en unieke prestatie doordat één enkel bedrijf alles van A tot Z supersnel verzorgd heeft. En dat doet niemand ze na. In heel veel recyclingbedrijven vormen bandtransporteurs een onmisbare schakel in het proces. Door bovenstaand totaalconcept te combineren met een 24/7-dienst, kan ACB Transportbanden en Onderdelen bij die bedrijven de uptime vergroten en de kosten verlagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details