NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Eerste E-truck van AB Inbev actief in de stad Leuven

Eerste E-truck van AB Inbev actief in de stad Leuven

De inauguratie werd waargenomen door Fabian Sala – CEO van AB Inbev BeNeFraLux en door Mohamed Ridouani – Burgemeester van Leuven. Hiermee geven zowel AB Inbev als de stad Leuven aan welke richting ze uit willen gaan in de toekomst. De E-truck is volledig gedecoreerd door Stella Artois als eerbetoon aan de stad Leuven.

Het is ook niet toevallig dat Leuven dit extra statement wil maken. Ze zijn  namelijk gelauwerd als the European Green Leaf, de prestigieuze Europese milieubeleidsprijs.Als voorbeeldig “Leuvens burger” deed AB Inbev zijn duit in het zakje door zijn milieu-steentje bij te dragen.

Deze mooie E-truck is voorzien van een Backeye®360 systeem en QVS (Quiet Vehicle Sounder)van Brigade Electronics. De Backeye®360 toont de bestuurder in één oogopslag op zijn monitor het gehele voertuig en de omgeving, van bovenaf bezien. Hierdoor zijn alle dode hoeken volledig geëlimineerd. Het QVS-systeem is speciaal ontworpen om electrische voertuigen, die een gevaar vormen omdat ze zo stil zijn bij lage snelheid, een geluid te geven onder de 30 km per uur. Door toevoeging van deze QVS worden kwetsbare weggebruikers als voetgangers en fietsers gewaarschuwd dat er een voertuig nadert.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details