NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Een uniforme look voor werk- en beschermende kleding
Een uniforme uitstraling als team in werk- en beschermende kleding

Een uniforme look voor werk- en beschermende kleding

Net daarom is bedrijfskleding niet enkel weggelegd voor de dienstensector. Ook ambachts- en productiebedrijven hebben baat bij een uniforme en kenmerkende outfit voor hun medewerkers.

Bedrijfskleding wakkert de teamgeest aan en bevordert de motivatie van de medewerkers. Een uniforme outfit straalt professionaliteit uit naar je klanten en zakenpartners. Bovendien herkennen ze je een stuk makkelijker. Werkkleding en vooral beschermende kleding moet in eerste instantie echter functioneel zijn. Is dat een reden voor ambachts- en industriebedrijven om het zogenaamde ‘wandelende visitekaartje’ aan zich te laten voorbijgaan?

“Helemaal niet”, zegt Silvia Mertens. Als productmanager bij MEWA Textil-Service helpt ze klanten gepaste beschermende kleding uitkiezen. Mertens licht toe: “Het zijn in essentie het gekozen kleurenpalet, de terugkerende elementen in het ontwerp en een duidelijk zichtbaar logo op de kledingstukken die de bedrijfskleding een uniforme uitstraling geven. Bij moderne textieldiensten omvat het aanbod ook beschermende kleding die aan de norm voldoet en op verschillende behoeften inspeelt.”

Specifieke bescherming, dezelfde look

Dezelfde uitstraling in alle afdelingen

MEWA ontwikkelt al twintig jaar lang beschermende kleding die aansluit bij jouw corporate design. Het begon allemaal met een draagtest voor een nieuw product. Die legde bloot dat medewerkers ook bij beschermende kleding waarde hechten aan het esthetische. De dragers wilden graag meer kleur of toch minstens enkele kleuraccenten zien. Hieruit ontstond de MEWA Dynamic-collectie met een brede waaier aan opties voor verschillende sectoren. De moderne collectie bestaat uit werkkleding voor ambacht en industrie in hitte- en vuurbestendige uitvoeringen, als veiligheidskleding of als chemisch beschermende kleding. Silvia Mertens: “Zo kun je alle medewerkers die binnen het bedrijf op een andere arbeidsplaats werken een uniforme look aanmeten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details