NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
COMPRESSOR DAY 2020 goes virtual

COMPRESSOR DAY 2020 goes virtual

In maart 2020 heeft Neuman und Esser een symposium gepland waar meer dan 200 internationale gasten zich voor hadden ingeschreven. Met een optimistische kijk richting de toekomst, werd dit live-evenement uitgesteld tot 8 oktober. Omdat er echter voor veel bezoekers nog steeds reisbeperkingen gelden, is besloten te kiezen voor een nieuw format.

Op 11 november, 24 november en 8 december zullen er websessies plaatsvinden, elk met een eigen thema: “Energietransformatie bij de Rijnlandse Raffinaderij”, “Wereldwijde Waterstoftankstations als onderdeel van producten en oplossingen in de H2-waardeketen” en “Hydrogen Backbone 2030 and Infrastructure Outlook 2050 in The Netherlands.”

Martina Frenz, hoofd Corporate Communications van NEUMAN & ESSER GROUP, geeft over het evenement aan dat na de openingssessie van de gastheren, de keynote speakers van Shell, Air Liquide en Gasunie zullen spreken over hun persoonlijke ervaringen met het gebruik van de nieuwe H2-technologieën en zullen zij hun beoordelingen geven van de ontwikkeling van de energiesystemen van morgen”.

Aangezien intensief netwerken altijd een belangrijk onderdeel is geweest van de live-evenementen van de NEA GROUP, zal Jens Wulff een Expert Talk modereren naar aanleiding van de presentaties. Met deze keynote speaker zullen de gastheren van de NEA GROUP en de wereldwijde gasten een gedetailleerd overzicht krijgen van de “mythische” compressoren in de H2 Economy. Samen met Dr. Klaus Hoff, heeft hij reeds op het Mission Hydrogen platform aan meer dan 800 gebruikers van over de hele wereld een bijdrage geleverd aan dit onderwerp met als titel “The real story about hydrogen compression”.

Om een zo groot mogelijk bereik te hebben, zal het programma op elk van de drie Web Session dagen, zowel in de ochtend als in de middag worden aangeboden. Dit zorgt ervoor dat klanten en andere geïnteresseerden uit Europa, Azië en Amerika kunnen kiezen voor een voor hun comfortabel time slot.

Meer informatie kunt u vinden op de website.

Aan het online registratieplatform wordt momenteel gewerkt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details