NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Combo Excelsior Hybrid® wint Worldstar Award 2021

Combo Excelsior Hybrid® wint Worldstar Award 2021

Combo Excelsior Hybrid® is één van onze veiligste, meest hygiënische, opvouwbare IBC. Combo Excelsior Hybrid® is een uniek product en wordt gebruikt om vloeistoffen te vervoeren met een besparing tot 67% ruimte in retourlogistiek. Het heeft een eenvoudig schoon te maken ontwerp zonder vuil- of watervallen. Bovendien is de Combo Excelsior Hybrid® naald- en besmettingsbestendig met de mogelijkheid van fraudebestendige bandjes om de veiligheid te garanderen. Dankzij ons Releasy®-mechanisme kunnen kleppen sneller worden verwijderd, wat bijdraagt aan een betere handling en bovendien arbeidsbesparend werkt. 

De Combo Excelsior Hybrid® is automatiseringsvriendelijk en volledig compatibel met transportbanden en de meeste geautomatiseerde handlingsystemen. 

• Standaardafmetingen: 1200x1000mm 
• Inhoud: 1000 l 
• Draagvermogen: 1500 kg 
• Statische belasting: 8000 kg 
• Dynamische belasting: tot 3200 kg 

Ontdek de belangrijkste eigenschappen van de Combo Excelsior Hybrid® in deze video:

https://youtube.com/watch?v=uwj05Vpb-XA

De WorldStar Packaging Awards-wedstrijd, ook wel bekend als de “Oscars of Packaging”, is één van de belangrijkste evenementen van de World Packaging Organization (WPO). De onderscheiding illustreert de voortdurende vooruitgang van de staat van verpakkingsontwerp en -technologie en creëert een levensstandaard van internationale uitmuntende verpakkingen waarvan anderen kunnen leren. 

Speciale dank gaat uit naar alle betrokken partijen. Winnaars zullen worden geëerd tijdens de prestigieuze WorldStar Awards-presentaties die in mei 2021 zullen plaatsvinden. Bedankt voor het delen van deze geweldige prestatie met ons! 

Ontdek alle winnaars: https://www.worldstar.org/winners/ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details