NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
BIA (Stand A11), uw Solutions Partner in recycling
De Metso Nordtrack I908S is een compacte mobiele en polyvalent inzetbare impactbreker.

BIA (Stand A11), uw Solutions Partner in recycling

BIA begeleidt de klant doorheen het volledige investeringstraject: van de behoefte-analyse over de keuze van de juiste machine met een gepaste financiering tot een intensieve machinistenopleiding bij de aflevering. Een servicecontract op maat tenslotte garandeert optimale gemoedsrust.

Ook Komatsu heeft een aanbod voor de sloop & recyclingsector, zoals deze PC390HRD.

Speerpunt van de BIA organisatie is de After-Sales afdeling. De twee Service Centers, in Fleurus en Izegem, werken daarbij volgens het One-stop-Shop principe, wat inhoudt dat de klanten er terecht kunnen voor onderhoud, herstelling of aanpassing van al hun machines, ongeacht merk of type. Een vloot van meer dan 35 servicevoertuigen verzorgt bijstand op locatie en voor dringende interventies staat een team 24/7 paraat.

Metso & Portafill

De Metso Nordtrack I908S is een compacte mobiele impactbreker, die dankzij de geïntegreerde nazeef en 180 graden zwenkbare retourband erg polyvalent inzetbaar is voor diverse breek- en recyclingtaken. Het Nordtrack-gamma telt 21 brekers en zeven tussen 23 en 56 ton, die door hun eenvoud en gebruiksvriendelijkheid ideaal zijn afgestemd op de middelgrote aannemer.

Het M&J gamma omvat een serie preshredders voor stationaire of mobiele toepassingen en secundaire shredders met enkele of dubbele as.

De Portafill MR-5 mobiele zeef is compact maar levert opmerkelijke zeefcapaciteiten. De machine beschikt over 2 laterale transportbanden en kan bijzonder snel omschakelen tussen 2 en 3 fracties. Opmerkelijke optie is de draadloze afstandsbediening waarmee de zeef vanuit een graafmachine kan worden bediend.

Via het eigen filiaal MATRENT, dat verschillende zeven en brekers in de vloot heeft, biedt BIA beide types ook aan in de verhuur.

De Portafill MR-5 mobiele zeef is compact maar levert opmerkelijke zeefcapaciteiten

M&J gamma preshredders

Als Metso invoerder verdeelt BIA eveneens het M&J gamma: een serie preshredders voor stationaire of mobiele toepassingen en secundaire shredders met enkele of dubbele as. De brede keuze aan messenconfiguraties maakt het mogelijk om diverse afvalsoorten te verwerken: bulk, hout, biomassa, plastic, puin … Dankzij hun betrouwbaarheid en grote verwerkingscapaciteit staan de M&J machines gekend voor hun hoge efficiëntie en productiviteit.

Ook Komatsu heeft een aanbod voor de sloop & recyclingsector met o.a. twee high-reach sloopmachines en verschillende wielladers verkrijgbaar in waste & recycling specificaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details