NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Bestel ­uitrustingsstukken voor je ­graafmachine ­voortaan online

Bestel ­uitrustingsstukken voor je ­graafmachine ­voortaan online

Voor uitrustingsstukken van de állerbeste kwaliteit kun je al jarenlang bij VemaTec terecht. VemaTec is onderdeel van Verhoeven International en is daarmee al zo’n 65 jaar kennis­specialist van verkoop en service op het gebied van uitrustingsstukken. En vanaf vandaag kun je die uitrustingsstukken in de gehele Benelux ook online bestellen op
de VemaTec webshop!

Op www.vematec.com kun je uitrustingsstukken voor jouw graafmachine direct zoeken, bestellen en afrekenen. Je profiteert van een snelle levering en scherpe prijzen. Bestel je voorradige uitrustingsstukken op een werkdag voor 15 uur? Dan worden de producten dezelfde dag nog verzonden. Je kunt je bestelling ook afhalen op één van de VemaTec vestigingen. Daarnaast kun je voor diverse uitrustingsstukken gemakkelijk een offerte aanvragen. Je vult hierbij het merk en type van je machine in. Eén van de specialisten neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om een passend uitrustingsstuk voor jouw machine te vinden.

Topmerken

Het assortiment op de webshop bestaat uit uitrustingsstukken van het eigen merk VemaTec, maar ook van andere topmerken. Je vindt hier namelijk ook uitrustingsstukken van Auger Torque, Esco en Cazo. Met dit grote aanbod aan merken zorgen we ervoor dat je altijd het product vindt, waar jij naar op zoek bent.

Vind de uitrustingsstukken voor jouw machine

De VemaTec webshop heeft een filter waarbij je je merk en type kunt invullen. Met deze filter krijg je alleen de uitrustingsstukken te zien die geschikt zijn voor jouw machine. Dit maakt het zoeken naar het juiste uitrustingsstuk eenvoudig én de kans op een verkeerde bestelling een stuk kleiner. VemaTec beschikt namelijk over een database met de technische gegevens van een heleboel machines. Hierdoor kunnen we jou garanderen dat het uitrustingsstuk wat jij bestelt, op jouw machine past.

Dé specialist in uitrustingsstukken

VemaTec is onderdeel van Verhoeven Inter­national. Verhoeven International is al 65 jaar gespecialiseerd in grondverzetmachines, rijwerk en uitrustingsstukken. Hierdoor heeft VemaTec enorm veel kennis en ervaring op het gebied van uitrustingsstukken. Deze kennis delen we graag. Daarom vind je ook regelmatig nieuwe blogs en video’s op de VemaTec website. Zo kun je bijvoorbeeld lezen hoe je voorkomt dat de beitel van je sloophamer breekt, of je kunt in een video zien hoe je je graafbak aan je machine koppelt.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details