NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Bescherming van vakmensen en milieu gaat nu hand in hand

Bescherming van vakmensen en milieu gaat nu hand in hand

OXXA® introduceert OXXA® Eco, een nieuwe lijn van 12 premium werkhandschoenen. Geproduceerd voor veiligheid en functionaliteit, met aandacht voor het milieu. Voor nagenoeg alle toepassingen is er nu een ecologisch alternatief, de lijn varieert van disposables tot snijklasse E werkhandschoenen.

OXXA® Eco werkhandschoenen zijn ontworpen voor effectieve bescherming van vakmensen, terwijl ze tegelijkertijd een minimale ecologische voetafdruk achterlaten. Informatie: www.oxxa.work/eco.

Duurzame materialen

OXXA® Eco werkhandschoenen zijn vervaardigd uit gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen als natuurlijk latex en gerecycled polyester van onder andere plastic flessen. Ook het verpakkingsmateriaal is aanzienlijk gereduceerd. Hierdoor wordt de behoefte aan nieuwe grondstoffen verminderd en de afvalstroom beperkt.

Milieuvriendelijke productie

Het productieproces van de OXXA® Eco werkhandschoenen is geoptimaliseerd om CO2-uitstoot te verminderen en water- en energieverbruik te minimaliseren. Onder andere door gebruik van groene energie, 100% CO2 neutrale verscheping en CO2-compensatie. In samenwerking met ForestNation wordt de volledige CO2-uitstoot gecompenseerd d.m.v. herbebossing.

Uitstekende bescherming, grip en hygiëne

OXXA® Eco werkhandschoenen doen geen enkele concessie aan veiligheid en functionaliteit. Afhankelijk van het model bieden ze bescherming tegen verschillende werkgerelateerde risico’s als schuren, snijden, extreme temperaturen en chemische blootstelling. Ze bieden uitstekende grip en zijn Sanitized® behandeld om bacteriën te remmen, geuren te minimaliseren en de frisheid te bevorderen.

Informatie

OXXA® Eco werkhandschoenen hebben een modern en stijlvol ontwerp dat aansluit bij de huidige trends in werkkleding. Het assortiment bestaat uit werkhandschoenen voor bouw & constructie, schilder- en pleisterwerk, transport & logistiek, bos- en landbouw, metaalbewerking en de voedsel- en chemische industrie. De nieuwe lijn van 12 premium werkhandschoenen is verkrijgbaar via www.oxxa.work/eco.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details