NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Balenpers die het verschil maakt

Balenpers die het verschil maakt

Een kanaalbalenpers is een forse investering. “Dat steeds meer Belgische bedrijven voor de UnoTech kanaalbalenpers van MultiNET International kiezen, daar zijn we heel trots op en natuurlijk zeer blij mee”. Aan het woord is Angelique van der Weijden, marketing sales coördinator bij MultiNET in Rijen. In 2019 verkocht het bedrijf de UnoTech aan onder andere SUEZ, Renasci en Renewi.

“Ik hou van de focus en doelgerichtheid van de Belgen. Het weten wat je wil. Investeren in een kanaalbalenpers vraagt om onderzoek. De meeste klanten komen dan ook via mond-tot-mondreclame bij ons terecht.  Steeds meer ziet men dat de UnoTech het verschil maakt. Op aanvraag gaan Jos Leemans, eigenaar MultiNET, en ik samen op bedrijfsbezoek. Tijdens die gesprekken  zie ik vaak hoe men onder de indruk is van Jos zijn betrokkenheid, ervaring en zijn kennis.  Kon ik dat maar kopiëren”, lacht van der Weijden. Volgens Leemans is ze echter een onmisbare schakel binnen het commerciële gebeuren van MultiNET. “Samen zijn we een goed team, we versterken elkaar”.

Sterke prestaties

Binnen de recyclagewereld wordt zeer lovend over de prestaties van de UnoTech kanaalbalenpers gesproken. Er wordt in de fabriek niet bezuinigd op materialen. Deze machine moet jaren lang goed zijn werk doen. Multinet zal dan ook nooit een concessie doen op kwaliteit en  veiligheid. “De plantmanager en bedieners van der pers weten vaak wat in een site benodigd is en waarvoor men wil gaan, maar over de eindbeslissing gaat vaak de financiële man. Daar lopen we nog wel eens tegenaan. De ene machine is de andere niet. Een vergelijk is dan moeilijk te maken.”

Stapje extra

Ook al is het voor MultiNET een vanzelfsprekendheid, men doet volgens hun klanten duidelijk een stapje extra. Er is veel kennis, er wordt mee gedacht, de lijntjes worden er zo kort mogelijk gehouden en er is direct contact met de klant. “Goede communicatie is volgens ons van groot belang. Franstalige persbedieners kunnen dan ook te woord gestaan worden in het Frans”, licht van der Weijden toe. “Als je een machine aanschaft dan wil je dat ze goed werkt, een lange levensduur heeft en dat als er iets mis gaat je kunt rekenen op een goed serviceteam dat makkelijk te bereiken is en het oplost. MultiNET beschikt over een groot wagenpark waardoor we niet afhankelijk zijn van derden. Onze werkplaats is goed bevoorraad. Er staan machines waarmee veel maatwerk gemaakt kan worden. Wij weten dat het stilstaan van de pers geld kost”, aldus van der Weijden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details