NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Alles voor uw zeefwerken
De Tigerbite 400 in combinatie met de FleXiever Mini Screener Trailer.

Alles voor uw zeefwerken

Machinebouwer SMO werkt voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen en houdt de vinger aan de pols. Daardoor groeit de lijn FleXiever zeven steeds verder en maken er steeds meer bedrijven, diensten en particulieren gebruik van. De samenwerking met de Tsjechische fabrikant CZ Screen is vernieuwd en dat gaan we terugzien in een groeiende MS lijn. Leuke primeur is de Tigerbite 400 Mini-crusher voor kleine projecten.

De MS lijn loopt van de gemakkelijk met behulp van mini wiel- of kniklader te beladen en verplaatsen FleXiever MS05, tot de FleXiever Drum, een elektrisch aangedreven stationaire trommelzeef die ondanks zijn gewicht van 1.000 kg nog goed via de lepels van een heftruck meegenomen kan worden op een aanhangwagen voor zeefwerken op verplaatsing. Het MS gamma wordt door CZ Screen deze zomer uitgebreid met een stationaire trommelzeef met aanvoerbunker. FleXiever is de eerste dealer die deze machine op de markt mag introduceren.

Ons gamma elektrisch (3 x 400 V) aangedreven stationaire zeefmachines dat binnenkort nog zal uitgebreid worden met onder andere een trommelzeef met aanvoerbunker.

Demoterrein wordt flink aangepakt

Ander meer huishoudelijk nieuwtje is de aanpak van het demoterrein in Eeklo, waar bezoekers zelf (ook met hun eigen graafmachine of wiellader) aan de slag kunnen voor demonstraties met grond met stenen en groenafval. Het demoterrein krijgt niet alleen en geheel nieuwe onderlaag, maar zal daarna ook worden uitgerust met de meest actuele FleXiever zeven.

Tigerbite 400 mini-crusher

De Tigerbite 400 is een zeer compacte breker. Met zijn breedte van slechts 73 cm kan hij gemakkelijke doorgangen passeren en manoeuvreren in krappe ruimtes, zoals stadstuinen, maar indien nodig ook in schuren en loodsen. Tegelijkertijd is deze mini-crusher in staat om per uur 6 ton aan onder andere asfalt, bakstenen, glas … te verkleinen tot een granulaat dat ter plekke weer inzetbaar is, bijvoorbeeld als funderingslaag. De transportband is simpel op te vouwen en dat zorgt samen met het gewicht van de machine (968 kg) voor een gemakkelijk transport. De Tigerbite 400 is van Engels fabricaat en wordt door FleXiever vertegenwoordigd in de Benelux. Hij zal naar verwachting veel aftrek vinden bij verhuurbedrijven.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details