NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Al meer dan 60 jaar uw betrouwbare partner!
Fuchs overslagkraan MHL360 F.

Al meer dan 60 jaar uw betrouwbare partner!

Van Der Spek – Stand D36-37

Het succesverhaal van Van Der Spek NV begint in 1961, waar we vooral actief waren in de distributie van Liebherr toren­kranen op de Belgische markt. Vanaf 1976 werd het machinegamma uitgebreid met Liebherr mobiele kranen, snelmontage­kranen, betonmixers en betoncentrales. In 1990 zijn we verhuisd naar onze huidige site te Ternat. Deze site heeft een oppervlakte van 5 ha en is uitgerust met moderne technische installaties, kantoorruimtes en opslagruimte.

Naast de verkoop behoort Van Der Spek NV tot de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen in de wereld. In de verhuurvloot heeft Van der Spek NV nagenoeg alle types torenkranen en snelmontagekranen uit het complete gamma van Liebherr. Doorheen de jaren zijn er een aantal nieuwe producten aan het verkoops- en verhuurassortiment toegevoegd, zoals de breek- en zeefinstallaties van RUBBLE MASTER, de overslagkranen van FUCHS, de asfaltafwerkmachines en de walsen van de FAYAT GROUP/DYNAPAC. Verder werden ook machines voor inzet in de biomassa-industrie aan het gamma toegevoegd (Peterson, Lindner en Backers). Al de machines uit de verhuurvloot van Van der Spek NV worden onderhouden met behulp van originele onderdelen van de fabrikant. Bovendien wordt de gebruiks- en onderhoudshistoriek nauwlettend bijgehouden. Van Der Spek NV biedt een waaier aan machines die ingezet worden voor alle mogelijke toepassingen, zoals onder andere hoogbouw, burgerlijke bouw, recyclage, biomassa, industriële- en havenoverslag als ook wegenbouw. Een kwalitatieve, gediversifieerde en gespecialiseerde dienst na verkoop staat garant voor een correcte en snelle tussenkomst.

Het prototype van de Liduro Power Port, een stand-alone krachtbron voor elektrische machines.

Prototype van de Liduro Power Port

Van Der Spek NV is al decennialang een trouwe exposant op de internationale vakbeurs MATEXPO in Kortrijk en zal de bezoekers deze editie opnieuw ontvangen op stand D36-37 met een mooie waaier aan machines, waaronder een prototype van de Liduro Power Port, die volledig nieuw is in het Liebherr gamma. Daarnaast zullen ook volgende producten tentoongesteld worden: een Liebherr betonpomp THP 170 36 M5 XXT, een Liebherr snelmontagekraan 81 K.1, een Liebherr torenkraan 270 EC-B 12, een Liebherr mobiele bouwkraan MK 88-4, de Liebherr mobiele kranen LTM 1100-5.3 en LTM 1160-5.2, een zeefinstallatie HS 5000 van Rubble Master, een Fuchs overslagkraan MHL 370F, een asfaltmachine SD2500CS en een wals CA3500D van Dynapac.

Het team van Van Der Spek NV zal u ter plaatse met veel plezier te woord staan.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details