NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
VAN LAECKE GROUP (Stand B12). Jarenlange ervaring en grote expertise in gespecialiseerde machines
De Teuton Z60 is een langzaam draaiende shredder.

VAN LAECKE GROUP (Stand B12). Jarenlange ervaring en grote expertise in gespecialiseerde machines

Binnen de groep kun je onder andere terecht bij Marcom Recycling voor recyclingmachines voor de verwerking, sortering en reiniging van grond en steenafval van diverse origine. De Nederlandse vestiging, Van Bemmel Recycling, met hoofdzetel in Houten, staat in voor de verwerking van sloop- en groenhout. De groep wordt vervolledigd door Van Laecke Machines, met een gamma van krachtige Terex overslagkraan en een uitgebreid aanbod aan industriële- en bosbouwfrezen van het merk FAE. Vanuit hun twee vestigingen, nabij Brugge en Utrecht, verzorgen zij onderhoud en service naar de klant. In totaal zijn er 40 werknemers actief bij het bloeiend familiebedrijf.

Nieuwste innovaties binnen recyclingsector

Tijdens MATEXPO laten ze je graag kennismaken met de nieuwste innovaties binnen de recyclingsector.’Experts @your service’ is geen loze slogan bij de Van Laecke Group. Na een lange periode van research en ontwikkeling brachten ze de Stonewasher SW1000 op de markt, een waterbad voor het scheiden van drijvende delen uit steenpuin. Naast de SW1000 brengt de Van Laecke Group nu de grotere XL-versie op de markt. Een unieke machine die een grote verscheidenheid aan producten kan behandelen, zoals steen- en betonpuin, containerafval, groenafval, biomassa …

De Stonewasher SW1000 XL is de grote versie van het waterbad voor scheiden van drijvende delen uit steenpuin.

Zeer eenvoudig materiaal breken op de werf

Naast de statische machines is er ook een live demo met ALLU-zeefbakken. Het Finse ALLU maakt al meer dan 25 jaar zeefbakken in allerlei types en uitvoeringen voor graafmachines, wielladers en schrankladers. Naast het aanbod zeefbakken vult ALLU haar gamma aan met een serie breekbakken voor graafmachines van 10 tot 35 ton. De ALLU-crusher maakt het mogelijk om, zonder extra transportkosten, zeer eenvoudig materiaal te breken op de werf en dat te hergebruiken. Door middel van het verstellen van een simpele pin, letterlijk maar twee minuten werk, kun je makkelijk en snel de korrelgrootte (van 0-16 tot 0-200 mm) van het eindproduct veranderen.

Naast het aanbod van ALLU en de Stonewasher, kun je op hun stand kennismaken met de zeef- en breekinstallaties van Terex Finlay en EvoQuip, het Terra Select gamma, de industriële frezen van FAE, de Ecohog windblowers en de Teuton Z60 langzaamdraaiende shredder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details