NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Under-cover: veelzijdige oplossing voor recyclagebedrijven

Under-cover: veelzijdige oplossing voor recyclagebedrijven

Versus-Omega – Stand 437b

Door de toenemende wetgeving en de extremere weersomstandigheden is er een groeiende behoefte aan flexibele en praktische over­kappingen voor verschillende grondstoffen. Versus-Omega biedt met Under-cover een oplossing die tegemoet komt aan verschillende uitdagingen. Deze overkappingen zijn zeer veelzijdig in gebruik, inzetbaar in verschillende sectoren en geschikt voor een eindeloos aantal toepassingen.

De combinatie van lichtgewicht aluminium dak­bogen, robuuste Penta loopwielen en rvs rails resulteert in een sterk mechanisme, dat een­voudig is in gebruik. Geen ingewikkelde sluit­mechanismes, maar een systeem dat schittert in eenvoud. De overkapping is daar­naast met minimale fysieke inspanning te openen en te sluiten. Het concept wordt op­gebouwd op verschillende constructies: op containers maar evengoed op dragende muren. De breedte bedraagt maximaal 5 m, het is ook moge­lijk om meerdere systemen naast elkaar te plaatsen. Het zeildoek kan aangepast worden aan uw behoefte: in de kleur van uw huisstijl bijvoor­beeld of met specifieke eigen­schappen in functie van de toepassing (uv-bestendig, brand­werend, ventileren …). Wilt u meer weten over de mogelijk­heden van Under-cover en het systeem in werking zien? Bezoek de stand van Versus-Omega in hal 4, waar een Under-cover opgebouwd staat.

Gepatenteerde vouwplaten voor soepele werking

Under-cover vloeit voort uit de Omega daken van Versus-Omega, met de gepatenteerde en herkenbare rode Omega vouwplaten, die er ook bij de Under-cover systemen voor zorgen dat het systeem soepel opent en sluit.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details