NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
‘Stilstand is rampzalig’

‘Stilstand is rampzalig’

Leverancier van slijtproducten weet wat er speelt

Hergebruik grondstoffen, cyclisch ondernemen, milieuproblematiek… toenemende druk op de recycling-branche. De aanvoervolumes worden steeds groter, de verwerkingstijd korter. Geha Laverman, als grootste leverancier van slijtproducten, weet als geen ander wat er speelt.

Vanuit de beide Nederlandse vestigingen – zowel op kantoor en onderweg – onderhouden meer dan dertig specialisten met ruime ervaring en kennis van de zeer uiteenlopende machineparken en recycling-configuraties intensief contact met klanten. Een ding wordt daarbij heel duidelijk: de druk op de branche wordt steeds groter en die zal blijvend aanhouden. Rustige periodes behoren tot het verleden. Er wordt 24/7 doorgewerkt. Voor onderhoud van de installaties is nauwelijks meer ruimte. Slecht onderhoud leidt tot reparatie, resulterend in stagnatie van de productie, tijd die verloren gaat en moeizaam is in te halen.

Stilstand is rampzalig

Elk recyclingbedrijf is uniek. Heeft – vaak door jarenlang voortschrijdend inzicht – volledig eigen verwerkingsmethodes ontwikkeld. Bij onderhoud en aanpassingen wordt dan ook maatwerk in slijttechniek verwacht. Verwarring over machinespecificaties ten gevolge van onzorgvuldige registratie heeft rampzalige gevolgen. Absoluut stabiele capaciteit is cruciaal en stilstand is ondenkbaar.

Geha Laverman biedt oplossingen teneinde de toenemende hectiek het hoofd te bieden en dat doet zij al jaren. Aan de basis is Geha Laverman voorraadhouder en bouwer van de meest uiteenlopende slijtdelen. Elk verlangd onderdeel kan vaak direct uit voorraad geleverd worden en maatwerk komt uit eigen werkplaatsen.

Vanuit haar vestiging in Alphen aan de Rijn worden er onder andere gietdelen van het prestigieuze Magotteaux en een gamma aan zeefdekken uit kunststof / polyurethaan en verenstaal draad gedistribueerd. De werkplaatsen van Geha Laverman in Zaandam beschikken over uitgebreide faciliteiten om op specificatie slijtdelen van HARDOX-plaatmateriaal (hardheid 400 tot 600 Brinell) te vervaardigen, waarbij ook one-of-a-kind projecten geen enkel probleem vormen.

controle-slaglijst-magotteaux-kopie-kopieren

Controle van een slaglijst.

 

Calamiteiten voorkomen

Omdat stilstand te allen tijde moet worden voorkomen kiezen steeds meer relaties ervoor om on-site de belangrijkste slijtdelen voorradig te hebben, waarbij Geha Laverman een belangrijk rol overneemt in het beheer en de logistiek daarvan en indien gewenst een eventuele back-up voorraad in eigen magazijn houdt. Bijkomend voordeel is de monitoring van de efficiency: het functioneren van het machinepark. Onderhoud, reparaties en revisies kunnen worden gepland

Nieuwbouw

De intensieve samenwerking met haar partnernetwerk komt misschien wel het meest tot uitdrukking bij het ontwerpen, bouwen en plaatsen van hoogwaardige turn-key recycling installaties, waarbij Geha Laverman alle engineering ook voor haar rekening neemt.

Geha Laverman wil meer zijn dan louter een leverancier van sljjtdelen. Zij heeft de ambitie om samen met haar klanten de toekomst van recycling te bepalen door visie te delen.  Geïnteresseerden kunnen altijd bellen +31 756539800.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details