NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
SMET RENTAL & SMET MACHINERY – Stand D22A.
Tana Shark-440DT

SMET RENTAL & SMET MACHINERY – Stand D22A.

Ook in 2021 is dé vaste waarde in de verhuur van recyclingmachines present. Met de immer uitbreidende vloot met op moment van schrijven zes nieuwe machines onderweg, staat Smet Rental op nummer één om samen met u te zoeken naar de oplossing op maat voor uw uitdaging binnen recyclage.

“We zien een overtuigde en groeiende vraag van zowel kleine als grote spelers in onze sector om samen te werken met specialisten op vlak van (semi-)mobiele recyclingmachines. Door ons breed gamma en specialistisch team zorgen wij dat steeds de juiste oplossing wordt geboden”, aldus Stefaan Smet, die samen met diens vrouw Hilde Gabriels aan het roer staat van het bedrijf dat ze twaalf jaar geleden samen hebben opgericht. Dat men graag met Smet Rental samenwerkt, werd dit jaar nog maar eens bevestigd.

“Gezien de vraag van klanten om ook op onze service en expertise bij aangekochte machines te kunnen beroepen hebben we dit jaar Smet Machinery opgericht. Hiermee focussen we ons op de verkoop van nieuwe en tweedehands machines. Zo zijn we ook sinds kort subdealer in Frankrijk voor Tana, een Fins merk van shredders”, vult Hilde aan. Dit laatste licht het team van Smet Rental graag toe op MATEXPO, Stand D22A. Het spreekt natuurlijk voor zich dat u ook welkom bent om te kijken hoe Smet Rental u kan helpen in uw toekomstige uitdagingen, zoals ook luidt in hun slogan: We rent your future.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details