NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Ontdek dé (laatste) stand in meettechniek en labomaterieel

Ontdek dé (laatste) stand in meettechniek en labomaterieel

Bouwprofessionals die de hoogste precisie nastreven, zullen tijdens MATEXPO na lang wachten eindelijk weer hun hart kunnen ophalen. Dan tekenen Lasertopo en Laboconstruct immers opnieuw present, om er niet enkel de meettoestellen, maar vooral ook hun dienstverlening in de spotlights te plaatsen.

Lasertopo

Wie op zoek is naar hoogtechnologische meet- en testapparatuur kan niet om Lasertopo heen. Al jaren staat het bedrijf bekend als geautoriseerd verdeler en servicepartner van gerenommeerde merken als Leica Geosystems en Nedo.

Laboconstruct

Uit de ervaringen die Lasertopo sinds 1986 opdeed in meetapparatuur, ontstond Laboconstruct, een firma gespecialiseerd in labomateriaal. Op vandaag kan je bij Laboconstruct terecht voor oplossingen van onder meer wereldmarktleider Controls Group en Memmert, toonaangevend ­fabrikant van droogovens en klimaatkasten. Door beroep te doen op onze expertise, krijg je alle middelen in handen om bijvoorbeeld conform TRA21-TRA10 aan proefmetingen te voldoen, om een diepgaande analyse van een asfaltmengsel uit te voeren, of om je BENOR-keurmerk te behalen.

We gaan onmetelijk ver in service

Naast de verkoop (én verhuur) van topografisch en labomateriaal, is ook dienstverlening één van de kernpijlers van de tandem Lasertopo / Laboconstruct. Het performante servicecenter, met een eigen haal- en brengdienst, laat toe om een meettoestel te laten ophalen voor onderhoud en kalibratie, om dit toestel vervolgens opnieuw op ­locatie te hebben wanneer je het nodig hebt. En is er dan nog extra opleiding nodig om een toestel efficiënt te kunnen hanteren, dan verstrekken we die toch gewoon? Van service gesproken! Nieuw in het gamma zijn de toestellen van Memmert. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details