NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nog meer redenen om bauma 2022 te bezoeken.

Nog meer redenen om bauma 2022 te bezoeken.

Dit jaar biedt bauma, welke van 24 t/m 30 oktober 2022 wordt georganiseerd op het beursterrein van München, een overzichtelijk ondersteunend programma met veel formats, waarvan een aantal nieuw zijn. Hierdoor zal bauma gedurende een week wederom als ontmoetingsplek voor de industrie fungeren.

Een van de sterkte punten van ‘s werelds leidende vakbeurs is het forumprogramma. Hier zullen gevestigde bedrijven, start-ups, vakverenigingen en onderzoeksinstituten baanbrekende oplossingen presenteren en de belangrijkste huidige trends in de industrie bespreken.

Dit jaar heeft kennisoverdracht een nieuwe centrale locatie in de bauma Innovation Hall LAB0. Het bauma FORUM, met lezingen, presentaties en panel discussies zullen hier plaats vinden. Van 24 t/m 28 oktober zal het forum programma iedere dag de focus leggen op een belangrijk onderwerp van de bauma. Dit gaat van ‘Construction methods and materials of tomorrow” naar ‘Mining- sustainable, efficient and reliable” tot ‘The road to zero emissions’.

24 oktober zullen de winnaars in de 5 categorieën van de bauma Innovation Award 2022 worden gepresenteerd. Met deze prijzen willen de VDMA (Werktuigbouwkundige branchevereniging), Messe München en de top verenigingen van de Duitse bouwsector onderzoeks- en ontwikkelingsteams van bedrijven en universiteiten eren, die praktische toonaangevende technologie voor de bouw, bouwmaterialen en mijnbouwindustrie gereed maken voor de markt.

De Science Hub ligt precies naast het forum. In dit deel zullen 10 universiteiten en onderzoeksinstituten informatie verstrekken over de laatste status van hun onderzoek, Ook hier zullen belangrijke onderwerpen structuur bieden. Een ander segment in het International Congress Center München (ICM) is de Start-Up Area. Hier zullen veelbelovende jonge firma’s zich presenteren aan een gespecialiseerd publiek.

Om een ​​uniform, fabrikant overschrijdend en machineonafhankelijk communicatieformulier voor het hele bouwproces te ontwikkelen, hebben de VDMA en de hoofdvereniging van de Duitse bouwindustrie de “Machines in Construction 4.0” (MiC 4.0) werkgroep tijdens bauma 2019 opgericht. Een van de eerdere resultaten is de MiC 4.0 Bus, dit is een open, fabrikant overschrijdende data interface tussen bouwmachines en accessoire uitrusting. Op de MiC 4.0 stand kunnen bezoekers een demonstratie bijwonen van de nieuwe interface in actie.

De VR experience trok veel bezoekers in 2019. Tijdens bauma 2022 zullen zij de focus switchen naar de digitaliseren van bouwplaatsen. Bezoekers kunnen zichzelf onderdompelen in de bouwplaatsen van vandaag en van morgen en de interacties tussen mensen en machines in de digitale ruimte zelf ondervinden.

Alle details over de belangrijkste onderwerpen van bauma, de exacte onderwerpen van de lezingen en data en, waar nodig, de registreringsmogelijkheden, kunnen bekeken worden op  www.bauma.de

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details