NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
NL | Nieuwe Recycle coach van Wecycle helpt ‘empty nesters’ van hun volle e-waste nest af

NL | Nieuwe Recycle coach van Wecycle helpt ‘empty nesters’ van hun volle e-waste nest af

Na het succes van de eerste Recycle coach van Wecycle is de afgelopen maanden gewerkt aan het opleiden van een nieuwe Recycle coach. In de online campagne die vandaag start, helpt deze Recycle coach de consument bij recyclevragen, zoals waar laat ik mijn grotere apparaten en hoe recycle ik mijn mobieltje?

In korte filmpjes wordt op een toegankelijke manier aandacht besteed aan e-waste van vooral veel 50-plussers, de doelgroep die centraal staat in deze campagne. Het huis van empty nesters is niet zo empty als ze denken, hun woningen liggen vaak vol met e-waste. Maar wat te doen met e-waste waar data op staat? En hoe recycle je die afgedankte printer, DVD-speler of oude TV?

Een kapotte lamp, föhn, rekenmachine of boor breng je makkelijk even naar de Wecycle-inleverbak in de winkel. Lastiger wordt het met grotere apparaten zoals stofzuigers en helemaal een uitdaging geven mobieltjes met je foto’s van jaren terug erop. Niet nodig! Voor elke vorm van e-waste heeft Wecycle een simpele oplossing. De nieuwe Recycle coach laat het je zien.

De Recycle coach wijst de consument op de mogelijkheden en leidt hen naar watismijnapparaatwaard.nl en watismijnlampwaard.nl. Daar stuiten consumenten op meer recycletips, alternatieve circulaire keuzes en vinden ze met de Wecycle-zoeker snel een e-waste inleverpunt in de buurt.

Bekijk en download de filmpjes door te klikken op onderstaande buttons.

Coach 1

Coach 2

Coach 3

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details