NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
NL | Holding IsoBouw neemt Nederlands recyclingbedrijf over.

NL | Holding IsoBouw neemt Nederlands recyclingbedrijf over.

BEWiSynbra Group, de holding van IsoBouw, heeft een meerderheidsbelang gekocht in het Nederlandse bedrijf De Wijs-van Loon BV, inclusief haar dochteronderneming Poredo BV.

BEWiSynbra ziet duurzaamheid als een belangrijk strategisch drijfveer van het bedrijf waarbij circulariteit een integraal bedrijfsonderdeel vormt. Het verzamelen en recyclen van EPS-materiaal is de kernfunctie van een apart opgericht bedrijfsonderdeel: BEWISynbra Circular.

Ik ben zeer verheugd over onze acquisitie van De Wijs-van Loon BV. Het bedrijf loopt voorop op het gebied van EPS-recycling. Deze acquisitie bevestigt onze toewijding om de verandering van de EPS-industrie in de richting van een circulaire economie te leiden en past zeer goed bij onze strategische prioriteiten”, aldus Jonas Siljeskär, CEO van BEWiSynbra.

We zijn zeer enthousiast over het feit dat we onderdeel gaan uitmaken van BEWiSynbra“, zegt Bart de Wijs, directeur van Poredo BV. “We weten dat BEWiSynbra zich inzet voor duurzaamheid en zich al richtte op het hergebruik van EPS lang voordat duurzaamheid een modewoord werd. We kijken er naar uit om een ​​belangrijke rol te spelen in de realisatie van een circulaire economie voor de gehele EPS-industrie. ”

De Wijs-van Loon BV en Poredo BV richten zich op het verzamelen, reinigen en recyclen van alle soorten kleuren en formaten EPS, van verpakkingsmateriaal tot bouw- en sloopafval. Het EPS kan zowel schoon als ook vervuild zijn met o.a. zand, betonsluier en vocht. De eindproducten worden hergebruikt door bedrijven in de meubelindustrie, de bouw en de tuinbouw.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details