NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Lybover breidt aanbod uit door partnership met Duitse Westeria

Lybover breidt aanbod uit door partnership met Duitse Westeria

De Lybover Groep staat bekend om zijn ontwerpen en installaties op maat op het gebied van recycling en bulk handling. De familiale bedrijvengroep streeft naar projecten met een grote toegevoegde waarde en werkt oplossingen op maat uit die verder gaan dan de standaard. Naast de eigen productiefaciliteiten in Waregem en Brugge vertrouwt de groep op een reeks zorgvuldig uitgekozen internationale technologiepartners. Onlangs voegde Lybover een nieuwe partner toe aan deze exclusieve lijst. Door het partnerschap met Westeria vervolledigt de Lybover groep haar gamma van bulk handling en recyclageoplossingen.

Ostbevern en Beveren-Leie bundelen krachten

Om een antwoord te bieden op de uiteenlopendste recycling- en bulk handling vragen binnen de BeLux-markt, hebben Lybover en het Duitse Westeria onlangs besloten hun krachten te bundelen. Met deze samenwerking breidt Lybover haar aanbod uit op vlak van windsifting, transportsystemen, doseeroplossingen en materiaalspreiding. “De Lybover Groep is een betrouwbare en gerespecteerde Belgische speler. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking in de komende jaren”, zegt Rainer Flaute, Head of Sales bij Westeria. Het Duitse Westeria heeft meer dan 60 jaar ervaring in de productie van innovatieve machines en ontwikkelt voortdurend nieuwe recyclingmachines en transportsystemen voor een waardevolle en winstgevende circulaire economie.

Technologie om visies om te zetten in projecten

Het exclusieve partnerschap met Westeria is een duidelijke win-win. Westeria levert de technologie en Lybover vindt de juiste toepassing en zorgt voor de integratie op basis van een moderne en wendbare engineering en projectaanpak. Dit partnership past in een lange traditie van samenwerking. “Bij Lybover zetten we visies om in projecten. Om passende oplossingen te bieden voor steeds complexere uitdagingen moeten we het portfolio van onze technologiepartners uitbreiden”, zegt Hans Boels, CEO van Lybover. De juiste technologie gecombineerd met onze one stop shop aanpak, brede expertise en gedreven experts is een formule op maat voor succes. “We zijn meer dan ooit klaar om in 2023 visies om te zetten in projecten”, besluit Hans Boels.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details