NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Linde biedt met afstand de beste bescherming tegen besmettingen

Linde biedt met afstand de beste bescherming tegen besmettingen

Ook wanneer we weten dat we anderhalve meter afstand moeten houden, valt deze inschatting niet altijd eenvoudig te maken. Linde biedt nu twee eenvoudige doch zeer efficiënte veiligheidsoplossingen aan waarmee steeds de correcte afstand kan worden bewaard. Met de Secure Distance Vest en de Distance Beeper worden medewerkers zowel akoestisch, visueel als via trilling verwittigd wanneer ze te dicht in elkaars buurt komen.

Het Secure Distance Vest van Linde werkt conform de EN ISO 20471 veiligheidsnorm en bewaakt voortdurend de ingestelde minimale afstand tussen medewerkers. Wanneer deze niet gerespecteerd wordt, lichten de vesten niet enkel op, maar produceren ze ook waarschuwende geluiden en trillingen. Bovendien kan ook voor een tracing-functie worden gekozen, zodat bij de eventuele besmetting van een medewerker kan worden nagegaan welke collega’s zich recent nog in zijn of haar omgeving bevonden. De Distance Beeper hanteert dezelfde werkwijze als het Secure Distance Vest, met als verschil dat het hier om kleine elementen gaat die aan de kledij van medewerkers kan worden bevestigd.

Beide systemen zijn gebaseerd op het Linde Safety Guard systeem, dat onder meer waarschuwt wanneer een aanrijding dreigt van een heftruck met omstaanders. Hierdoor kunnen beide veiligheidsoplossingen na de pandemie probleemloos worden omgebouwd naar de Linde Safety Guard. Ook omgekeerd geldt dat klanten die nu reeds over de Safety Guard beschikken, dit systeem kunnen laten ombouwen tot Secure Distance Vest of Distance Beeper.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details