NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Keestrack team met directe verkoop in heel België
De Keestrack werkplaats.

Keestrack team met directe verkoop in heel België

Na een jarenlange prettige samenwerking hebben we besloten om in heel België de directe verkoop te doen”, aldus Freek Hoogendoorn, Vice-President Sales en Marketing bij Keestrack NV, “het was organisatorisch moeilijk te werken met een verdeler in 2 provincies en directe verkoop door Keestrack in de rest van het land. Op zo een klein grondgebied was het moeilijk de marketing- en sales verantwoordelijkheden juist af te bakenen omdat veel bedrijven over de provinciegrenzen heen werken.”

Keestrack heeft een nieuw verkoopteam opgezet bestaande uit: oudgediende Jeff De Pauw, een monument binnen de branche, die verantwoordelijk is voor de provincie Vlaams-Brabant. Voor Antwerpen en Limburg is Peter Teys verantwoordelijk, met zijn jarenlange ervaring in breek- en zeefmachines in verkoop en verhuur. Oost- & West-Vlaanderen en Henegouwen vallen onder de verantwoordelijkheid van Brecht Van den Broecke, die ook zijn sporen binnen de breek- en zeefmachine-markt verdiend heeft door ervaring in verkoop en verhuur binnen de branche. Voor Wallonië (excl. Henegouwen) is Lionel Hemmerlin aangeworven die voornamelijk actief was in de branche van de slijt- en wisselstukken van breek- en zeefmachines. Het sales team, onder leiding van Freek Hoogendoorn is tevens versterkt met een assistente en er is geïnvesteerd in de nodige technologische digitalisering van klantopvolging-systemen en order-systemen.

Het Keestrack verkoop team (v.l.n.r.): Jeff De Pauw, Peter Teys, Brecht Van den Broecke, Lionel Hemmerlin.

De dienst na-verkoop van Keestrack zal uiteraard alle Belgische klanten van de juiste service kunnen voorzien. H.M.B. zal voorlopig ook nog alle herstellingen en service mogen verlenen aan de Keestrack machines met volledige back-up, en medewerking van Keestrack.

Naast de sales afdeling heeft Keestrack ook geïnvesteerd in haar service afdeling. Ook hier zijn enkele mensen aangeworven om het team te versterken. Keestrack hoopt hiermee een nog betere dienstverlening en service te kunnen bieden aan de Belgische klanten, waaronder onderhoud en herstellingen, on-site of in de Keestrack werkplaats, het leveren van slijt- en wisselstukken en de verhuur van mobiele breek- en zeefmachines. Ook hier is Keestrack druk bezig met de digitalisering van haar systemen om zo de service te optimaliseren naar de klant.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details