NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Keestrack sluit een overeenkomst om Goldoni over te nemen

Keestrack sluit een overeenkomst om Goldoni over te nemen

Keestrack, een belangrijke producent in mijnbouw-, recyclage- en bouwmachines heeft de perfecte match gevonden met Goldoni, gespecialiseerd in agrarische machines, om zo de agrarische markt te betreden en om nog meer te groeien in de bouwsector.

De familie Hoogendoorn, de oprichters, en de tweede generatie eigenaren van de Keestrack Groep

“Na decennia van organische groei zijn we blij om onze groei voort te zetten door ons bedrijf uit te breiden naar het agrarische segment”, zegt Kees Hoogendoorn, president van de Keestrack-groep. “Na het analyseren van vele mogelijkheden voelden we ons persoonlijk tot Goldoni aangetrokken vanwege zijn rijke traditionele familiewaarden die heel dicht bij die van ons liggen. Ons doel is om dit historische merk nieuw leven in te blazen en de lokale economie en werkgelegenheid te ondersteunen ”.

“We zien veel synergie tussen beide bedrijven, zoals: productiesystemen, leveranciers en dealernetwerk. Deze synergie zullen we inzetten om de Goldoni-activiteiten en het bedrijf succesvol te maken.” zegt Peter Hoogendoorn, Vice President Operations van Keestrack, die een eigen productievestiging voor kaak- en kegelbrekers in het Italiaanse Ponzano Veneto hebben.

Keestrack R3e mobiele impactbreker voor aggregaten en recyclingtoepassingen met geavanceerde innovatieve diesel/ elektrische aandrijving met plug-in functionaliteit

Keestrack heeft al een duidelijke strategie om de productie van Goldoni-tractoren zo snel mogelijk weer op gang te brengen, met de nadruk op het maken van de beste gespecialiseerde tractoren, transcars (mini dumpers) en motocultoren, gebruikmakend van Goldoni’s traditie en Keestrack’s innovatie. Keestrack heeft een sterke drive om te innoveren en bereidt zich voor op Industrie 4.0.

“Het productportfolio zal voldoen aan de eisen van de klant. We kijken naar de toekomst en willen in de nabije toekomst de open veldtrekkers uit de K-serie introduceren. Het Goldoni-dealernetwerk, in synergie met dat van Keestrack, zal de sleutel zijn om de oranje Goldoni-tractoren weer sterk te maken op het veld ”, zegt Roberto Lopes, CEO van Keestrack Italië.

Het merk Goldoni bestaat sinds 1926. Het bedrijf had in 2018 een omzet van 50 miljoen euro. Het familiebedrijf deelt dezelfde waarden als Keestrack en luistert ook heel goed naar de wensen van de klant.

Goldoni staat in voor een hoogtechnologisch niveau met zorg voor het milieu, Italiaanse tradities en passie voor design. Van moto-cultivatoren tot gespecialiseerde en compacte tractoren zoals 4WD en Equal Wheels voor boom- en wijngaarden, het GOLDONI-assortiment is ontwikkeld om landbouwers te helpen de hele agronomische cyclus effectiever en duurzamer te beheren.

Keestrack zal 110 banen redden door in Goldoni te investeren en is ervan overtuigd dat het een succes zal worden. Het fantastische merk dat Goldoni was, is, en in de toekomst nog meer zal zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details