NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Innovaties blijven bij JCB (Stand A14) op volle toeren draaien
JCB RTH 555-210R.

Innovaties blijven bij JCB (Stand A14) op volle toeren draaien

JCB geeft er een draai aan …

… met de JCB RTH 555-210R, een roterende verreiker om U tegen te zeggen. Typerend voor deze verreiker is zijn lastdiagram, veruit het beste in zijn klasse plus zijn eenvoudig te begrijpen bediening.

De JCB RTH 555-210R heeft een maximum hefvermogen van 5500 kg en een maximale hefhoogte van 20,5 m. De maximum reikwijdte bedraagt 17,8 m. Deze roterende verreiker zal binnenkort eveneens beschikbaar zijn in een 26 m versie.

Kies voor emissievrij. Kies voor…

JCB E-TECH, het gamma van elektrische producten van JCB. De machines hebben geen uitstoot en maken ‘bakken’ minder lawaai. Verder lopen ze qua prestaties zeker niet achter op de conventionele machines:

Hero 16 x 9 e-tech.

525-60E compacte verreiker

Deze machine beschikt over twee elektromotoren. Eén voor de aandrijflijn en één voor het hydraulische systeem. Er wordt gebruik gemaakt van een regeneratief remsysteem, waarbij de accu wordt opgeladen tijdens gebruik.

19C-1E minigraafmachine: de JCB 19C-1E blijft uniek in zijn soort. Het is de allereerste volledig elektrische minigraafmachine die af-fabriek wordt gebouwd en geleverd. Deze machine is nu beschikbaar met een volledig gesloten cabine inclusief verwarming.

TLT 30-19E en TLT 35-22E: beide machines hebben een unieke uitschuifbare giek, die 70 vierkante meter ruimte bespaart door eenzijdig te beladen. Door de lage cabine van 2,2 m kan er ook geladen en gelost worden in containers en opleggers.

1TE dumper: een erg compacte machine met een volledig stalen laadbak. Het vermogen wordt geleverd door twee 5 kWh sterke lithium-ion batterijen.

HTD-5E mini rupsdumper: een hoogkiepmodel met 500 kg laadvermogen met optioneel een gloednieuw systeem, de ride-on SmartStep, dat toelaat om met het toestel mee te rijden.

Een ruim aanbod elektrische schaarliften

Passeer tijdens jullie bezoek aan MATEXPO 2021 zeker eens bij de JCB-stand, nummer A14.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details