NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Hoe kunnen LED lampen gerecycled worden?

Hoe kunnen LED lampen gerecycled worden?

LED verlichting is niet meer weg te denken in zowel huishoudens als bedrijven. Deze populaire vorm van verlichting is energiezuinig en bovendien ook milieuvriendelijk. Doordat led verlichting niet giftig is, kunnen ze worden gerecycled. In onderstaand artikel maakt u kennis met de vele voordelen van deze vorm van verlichting. Ook laten wij u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat deze lampen eenvoudig worden gerecycled.

Help mee aan een beter milieu

Door gebruik te maken van led lampen helpt u mee aan een beter milieu. De meeste led lampen hebben een logo waaraan te zien is dat de verlichting niet weggegooid mag worden in de vuilnisbak. Deze verlichting moet namelijk gerecycled worden. Ook al bevatten de lampen geen kwik, toch is het beter voor het milieu om ze te recyclen. Led lampen moeten op dezelfde manier behandeld worden als traditionele elektronica. Ze worden los van het normale huishoudelijke afval ingezameld. U kunt bijvoorbeeld terecht bij de milieustraat in uw gemeente. Hier kunt u elektronische apparaten en led verlichting kosteloos inleveren.

De vele voordelen van een led lamp

Naast milieuvriendelijk, is led verlichting veel efficiënter dan gloeilampen. Ze hebben een langere levensduur waardoor u lampen minder vaak hoeft te vervangen. Bovendien is deze vorm van verlichting energiezuinig. Een ander voordeel is dat een led lamp direct vol licht geeft. Bij spaarlampen duurt dit langer aangezien deze lampen eerst moeten opwarmen. U kent vast wel TL-verlichting die af en toe tot vervelends aan toe kunnen flikkeren. Dit probleem bestaat niet langer met led TL verlichting. Dat werkt een stuk prettiger!

Een goede keuze voor zakelijke verlichting

Zowel thuis als in uw bedrijf, als zakelijke verlichting, zijn led lampen zeker aan te raden. Op led-wereld.be kunt u terecht voor een divers assortiment zakelijke led verlichting. Led verlichting is er in alle soorten en maten, voor iedere ruimte. Naast dat u het milieu een handje helpt, is het financieel gezien ook verstandig om te kiezen voor led verlichting. Aangezien de lampen langer meegaan, zult u merken dat u kosten gaat besparen. Genoeg voordelen te bedenken om over te stappen op deze milieuvriendelijk vorm van verlichting!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details