NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Europese primeur voor Verhelst Aannemingen van Oostende.

Europese primeur voor Verhelst Aannemingen van Oostende.

De grootste mobiele classificeer zeefmachine S250 welke in serie gebouwd door wereldwijd constructeur McCloskey International werd als eerste in Europa geleverd en indienstgesteld bij de Oostendse Firma Verhelst aannemingen. 

De vraag in de markt naar steeds meer hoogwaardige geclassificeerde producten afkomstig van de recyclage wordt steeds maar groter.

Daarom als antwoord, een zwaardere, grotere en efficiëntere machine met hoog energieke zeefbox welke tot heden ongeëvenaarde capaciteiten aankan in diverse opgave materialen.

De machine van meer dan 40 ton is voorzien van een motor van 230 Kw en via een efficiënt en ruim berekend hydraulisch systeem wordt dit maximaal hydraulisch vermogen via 2 aandrijfmotoren overgebracht naar de Heavy Duty schommelas

De zeefbox met lengte van 6710 mm en een breedte van 1830 mm is voorzien van drie dekken wat een totaal zeefoppervlak oplevert van maar liefst 35 vierkante meter. Beide bovendekken zijn de zeefnetten dwarsgespannen en in het onderdek zijn deze in de lengte gespannen. Dit maakt het mogelijk dat de machine uiterst geschikt voor het afzeven en classificeren diverse producten tot fijne en zuivere fracties. De constructeur van deze machine heeft een speciaal en uiterst zwaar zelfdragend kokerframe. ontworpen met vier hydraulische steunvoeten en dit om de grote krachten welke tot beweging komen te stabiliseren zodat deze maximaal in g kracht op het zeefnet worden overgedragen. Om alle gescheiden fractie in de verschillend richtingen en hoogtes te kunnen afvoeren is de zeefmachine voorzien van zeven ruim bemeten transportbanden. Deze zijn allen onahankelOm aan de eisen, welke voorgedragen door Verhelst, heeft de importeur voor Belgie, de firma Naessens Hydraulics, het volume van de opgavebunker vergroot tot 15000 liter en werd deze voorzien van extra Hardox bekledingsmateriaal, tevens werd een automatisch overlastsyteem opgebouwd zodat de machine steeds aan de maximaal ingestelde capaciteit werkt zonder deze onnodig te belasten en dit voor steeds maximale prestaties.

Meer inlichtingen [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details