NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
DemTech BV heeft per eind maart ’20 het dealerschap met LaBounty schrootscharen beëindigd

DemTech BV heeft per eind maart ’20 het dealerschap met LaBounty schrootscharen beëindigd

In September 2019 heeft NPK, de schrootscharen bouwer GENESIS overgenomen. Zo ook de vestiging in Duitsland.

Vanuit NPK is DemTech benaderd het importeurschap van GENESIS tot zich te nemen. Hiervoor moest er de keuze gemaakt worden om de samenwerking met LaBounty te beëindigen.

Volgens directeur Arthur Polak is het een zakelijk besluit geweest: ‘’We hebben de twee merken naast elkaar gehouden en een weloverwogen besluit genomen. We zijn vier jaar bezig geweest om LaBounty terug te krijgen in de markt en zeker niet onverdienstelijk.’’

DemTech heeft de laatste vier jaar voldoende ervaring opgedaan om te beoordelen dat Stanley Black en Dekker, waar LaBounty onderdeel van is, niet de juiste leverancier is. Hierdoor hebben wij besloten de samenwerking te beëindigen.

“Een lastige beslissing”, aldus Polak. ‘’Je moet ergens afscheid van nemen, dat voelt vreemd. Uiteraard biedt deze nieuwe samenwerking ons veel nieuwe GENESIS gebruikers waar we graag mee in contact komen”.

DemTech is ervan overtuigd dat GENESIS bij NPK in juiste handen is. NPK is geen investerings- maatschappij maar een familiebedrijf uit Osaka Japan.  Zij produceren premium sloop-equipment voor voornamelijk betonsloop en recycling op het hoogste niveau. Men is er zeker van dat de combinatie NPK en GENESIS past en DemTech verwacht hierbij de juiste partner te zijn om het serviceniveau te verhogen in de Benelux.

Voor de reeds geleverde scharen en opgebouwde klanten kan DemTech uiteraard service blijven leveren.

Voor meer informatie: www.DemTech.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details