NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
AVANT (Stand A03). Ook recyclagesector ontdekt meest ­veelzijdige kniklader ter wereld!

AVANT (Stand A03). Ook recyclagesector ontdekt meest ­veelzijdige kniklader ter wereld!

Met meer dan 200 verschillende aanbouwwerktuigen kan een AVANT ingezet worden voor tal van werken. In de afvalverwerking gaat het dan vooral om de verschillende bakken, containers en grijpers, maar ook over breekhamers, zeefbakken en allerhande borstelsystemen.

Waarom AVANT?

AVANT levert al 30 jaar knikladers van hoge kwaliteit voor tal van sectoren. Deze compacte knikladers zijn dé werkpartner bij uitstek voor zwaar werk op kleine oppervlakten. Het unieke knikdesign en de compacte afmetingen zorgen voor een ongekende stabiliteit en maken dat een AVANT kniklader zich op elk terrein thuis voelt. En daarnaast kan hij ook nog eenvoudig getransporteerd worden op een aanhangwagen.

Het gamma bestaat uit verschillende types met een eigen gewicht gaande van 700 kg tot 2,5 ton. De zwaarste AVANT 860i (2.500 kg) beschikt over een geknikt hefvermogen van 1.900 kg. Bovendien zit er met de AVANT e6 een volledig emissievrije machine in het gamma. Dankzij zijn volledig elektrische aandrijving kan deze machine perfect gebruikt worden voor het werken in gesloten binnenruimtes.

Sterk netwerk opgebouwd

AVANT viert dit jaar zijn 30ste verjaardag. Alle AVANT klanten kunnen maximaal profiteren van deze jarenlange ervaring. Zo is er in de loop der jaren een sterk netwerk opgebouwd van méér dan 50 geografisch gespreide AVANT centers in België en Nederland, die gespecialiseerd zijn in de verkoop, verhuur en service van de machines en aanbouwwerktuigen bij u in de buurt. Via de webshop kunnen klanten ook rechtstreeks alle wisselstukken en onderdelen bestellen. Dankzij het lokale onderdelenmagazijn kunnen wisselstukken, via een 24h-delivery-system, rechtstreeks in het AVANT center of direct bij klanten geleverd worden.

Veelheid aanbouwwerktuigen

Een AVANT kniklader kan uitgerust worden met meer dan 200 aanbouw­werktuigen. Voor de recyclagesector bestaat het gamma uit tal van specifiek ontworpen toebehoren zoals bakken, containers, grijpers, pelikaanbakken, breekhamers, graafarmen, hogedrukreinigers, borstelsytemen, etc…

Een investering op lange termijn!

AVANT is klaar voor de toekomst. De dieselmotoren voldoen aan de strengste Europese milieunormen en met de AVANT e6 zit er ook een volledig elektrische kniklader in het gamma. Niet alleen de machines zijn van de hoogste kwaliteit, ook de aanbouwwerktuigen voldoen aan de strenge Finse normen en zijn vlot en eenvoudig aan te koppelen met het unieke
hydraulische snelwisselsysteem.

Ontdek het zelf op Matexpo – stand A03

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details