NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Terug naar overzicht

Profex

U bent als ondernemer het liefste bezig met uw onderneming en uw kernactiviteiten die van uw bedrijf een bloeiende zaak maken. Maar u weet ook wel dat er bij het managen van een bedrijf heel wat randvoorwaarden komen kijken. En die moeten met evenveel zorg en ondernemerschap vastgenomen worden.

Met een uitgebreide ervaring in de domeinen omgeving (milieu & bouw), bodem en energie, krijgt u een team van PROFessionele Experten voorgeschoteld die uw project graag tot een goed einde brengen. Onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving biedt u een maximale slaagkans voor uw project. U kan bovendien rekenen op een pragmatische en probleemoplossende aanpak.

Dankzij ons betrouwbaar en vooruitstrevend advies kan u zich focussen op uw ondernemerschap. Wij zorgen voor de rest. En samen staan we voor gedurfd ondernemerschap.

Wat doen we?
Aanvraag omgevingsvergunning, milieucoördinatie, planologisch attest, sloop- en asbestinventaris, brandwetgeving, oriënterend bodemonderzoek, bodemsaneringsprojecten, energieplan, energiestudie, …

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Studie- en adviesbureau Adres Koolmijnlaan 201
3582 Beringen
België
Telefoonnummer +32 (0) 11 56 19 75 E-mailadres info@profex.be Website profex.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details