NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Terug naar overzicht

CL Tyres

UW BANDEN IN GOEDE HANDEN…

CL Tyres is een merk-onafhankelijke bandenspecialist. Bij ons kan u terecht voor het volledige gamma grondverzetbanden. Wanneer u nieuwe banden nodig heeft, gaan wij op zoek naar het merk en type welk het voordeligste is voor uw toepassing!

Service naar de klanten toe is voor ons prioritair. Onze after-sales service steunt op drie pijlers: montage, herstellingen en opvolging.

Vanzelfsprekend worden de banden die we verkopen ook bij u ter plaatse gemonteerd. Onze speciaal uitgeruste trucks komen bij u op de site/werf om zelfs de grootste banden te de- en monteren.

Kan u zich absoluut niet veroorloven dat uw machines omwille van bandenpech uit roulatie zijn? CL Tyres biedt een breed gamma van volrubber banden aan. Lek rijden wordt hiermee onmogelijk, onderhoud of herstellingen van deze banden wordt overbodig. Vooral bedrijven actief in de glasrecyclage, afvalbehandeling, staalnijverheid of bulktransport laten standaard deze banden monteren.

U eist sterk werk, maar ook het nodige comfort?Brawler Soft Ride banden zijn ontworpen om optimaal te presteren in zware recyclage– en afvalverwerkingstoepassingen in de meest comfortabele omstandigheden. De samenstelling van de Soft Ride, gecombineerd met de unieke ovale gaten in de zijwanden van de Brawler-band, verschaft een betere demping en vermindert vibraties. U krijgt het comfort van een luchtband gevuld met polyurethaan en de bedrijfszekerheid van een volrubberband: een eersterangs bescherming voor uw machines en hun operatoren!

Ook dit vullen met polyurethaan nemen wij voor onze rekening. Lekke luchtbanden op de werf worden hiermee verleden tijd!

U bent prijs- maar ook milieubewust? Wij hebben een bevoorrechte relatie met het Italiaanse Marangoni, een absolute specialist in het vernieuwen van banden. Volgens hun bewezen procedé worden oude banden volledig vernieuwd aan een prijs die veel lager is dan de aankoop van gloednieuwe banden.

In het kort: het CL-team staat voor u klaar! Laten we spoedig kennis maken…

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Bandenspecialist Adres Geleenlaan 38
3600 Genk
België
Telefoonnummer +32 89 753 443 E-mailadres [email protected] Website www.cltyres.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details