NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Terug naar overzicht

Bollegraaf Recycling Solutions

Bollegraaf Recycling Solutions heeft mondiaal een leidende rol in afvalsortering en recycling, zeker wanneer het om kennis en innovatie gaat. Onze reputatie is gebaseerd op de unieke kwaliteit van onze machines; de prestaties bij het afval scheiden, de robuustheid en het gemak van onderhoud zijn uitstekend. Een premium kwaliteit in combinatie met de expertise van de Bollegraaf engineers resulteert in de beste oplossing voor de specifieke uitdagingen die onze klanten tegenkomen.

Door continu en intensief te investeren in innovatie, biedt Bollegraaf de modernste oplossingen voor het recyclen van de verschillende afvalstromen, variërend van huisafval, papier en plastic tot bouw- en sloopafval. Dit, samen met onze innovatieve energie-uit-afval technologie, zorgt voor een grotere recyclingcapaciteit, lagere loonkosten en operationele kosten en een eindproduct van hoge kwaliteit. Dit resulteert uiteindelijk in een hogere winst. De totale service die Bollegraaf aanbiedt, bestaat uit het ontwerp, de installatie, training en ongeëvenaarde, levenslange service en ondersteuning. Slimme technologieën gebaseerd op kunstmatige intelligentie, robotica en geavanceerde engineering staan centraal in Bollegraaf’s innovatieve reis, waar bijdragen aan de circulaire economie voorop staat.

De Bollegraaf Groep is in 1961 opgericht in Nederland en bestaat uit de volgende bedrijven: Bollegraaf Recycling Solutions en Lubo Recycling Solutions. Het bedrijf heeft ook meerdere dochterondernemingen in Europa en heeft een ervaren internationale sales en aftersales organisatie.

Met veel trots vieren wij dit jaar ons 60e jubileum, een ongeëvenaarde gebeurtenis in de recycling industrie. In de loop der jaren hebben wij meer dan 3500 recycling systemen geïnstalleerd in heel Europa, de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Daarnaast hebben wij ‘s werelds grootste MRF (Materials Recovery Facility) gebouwd die in staat is om tot 70 ton per uur te verwerken. Deze unieke vakkennis maakt van de Bollegraaf Groep een autoriteit op het gebied van geavanceerde mechanische recycling innovaties en oplossingen. Het voornaamste doel van Bollegraaf is het aanbieden van eersteklas turnkey recycling oplossingen met de hoogste ROI (Return On Investment) voor de klant.

Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan. Het werken aan de ware kringloop van materialen staat voorop en is belangrijk als middel om de schaarste van natuurlijke bronnen te verkleinen en de klimaatverandering tegen te gaan. Dat is waarom de Bollegraaf Groep zich richt op upcycling.

Zie onze website voor meer informatie: www.bollegraaf.com

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Recyclingmachines Adres Tweede Industrieweg 1
9902 AM Appingedam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)596 65 43 33 E-mailadres Info@bollegraaf.com Website www.bollegraaf.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details