NLFR

Plateforme couvrant l'ensemble du flux de recyclage
Retour à l'aperçu

SMT Belgium NV/SA

Opgericht in 1979, heeft SMT Belux ruim 40 jaar historie als toonaangevend full service distributiebedrijf gespecialiseerd in constructie, material handling en recyclage.

SMT voert een selectieve ‘multi-brand’ strategie, gericht op merken die hun sporen hebben verdiend en marktleider zijn op het gebied van ‘total cost of ownership’, levensduur, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, comfort en veiligheid.

Sterke merken met meerwaarde
SMT heeft de distributierechten van gerenommeerde merken. In België en Luxemburg voert SMT de sterke A-merken Volvo Construction Equipment, Sennebogen en Holms.

Service die verder gaat
Bij SMT plaatsen we onze klanten altijd centraal – met hoogwaardige apparatuur en diensten die passen bij de kwaliteit en het niveau van onze merken. Service is de kern van ons aanbod: voor iedere vraag van onze klanten bestaat een slimme oplossing. Daarom levert SMT een service de verder gaat. Vanzelfsprekend vinden wij dat.

Full service
Aan het uitgebreide machine aanbod voegen we een full service dienstverlening toe, op maat gevormd rondom de volledige levenscyclus van een machine. Deze service is gericht op het maximaliseren van de beschikbaarheid van machines voor onze klanten om de laagst mogelijke operationele kosten te bereiken (TCO management).

En als het toch een keer niet helemaal goed gaat, staan we borg voor een snelle en accurate dienstverlening om storingen te verhelpen. Dat doen we met onze eigen volledig uitgeruste werkplaatsen op strategische locaties in de Belux en met nachtelijke bevoorrading van onze buitendienst service technici.

Internationaal netwerk
SMT Belux is actief in Nederland, België en Luxemburg. Binnen SMT Belux zijn ongeveer 300 medewerkers werkzaam, verspreid over Nederland, België en Luxemburg. Sinds 2015 maakt SMT Belux onderdeel uit van de SMT groep, de exclusieve distributeur van Volvo Construction Equipment, Volvo Trucks, Volvo Bus en Volvo Penta in meer dan 20 landen in Noord-, Centraal, en West-Afrika.

Informations générales

Services Machines de recyclageMachines et équipementService de réparation adresse Woluwelaan 9
1800 Vilvoorde
België
Numéro de téléphone +32 2 254 14 11 Adresse email [email protected] site Internet www.smt.network/belux

carte

Articles liés

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details