NLFR

Plateforme couvrant l'ensemble du flux de recyclage
Retour à l'aperçu

SMO

FleXiever
De FleXiever schudzeefinstallaties zijn compact, mobiel, robuust en snel inzetbaar en ondertussen gevestigde waarde in de markt van de midi- en mini schudzeefmachines. Voor elke vorm van transport hebben wij een schudzeefmachine, containersysteem, tractor of jeep getrokken. Daarnaast hebben wij ook mini schudzeefmachines in ons gamma. Mobiel, stationair, 220V, 3×400 ….voor elk wat wils.

FleXiever SKID, schudzeef op containersysteem.
De SKID modellen zijn de meest populaire machines omwille van hun uitvoering op een containerchassis. In 1 rit kunt u de SKID (op vrachtwagen) en kraan (op dieplader) meenemen naar de werf wat tijds- en kostenbesparend is. De SKID in combinatie met een stortbunker zet een nieuwe ongeëvenaarde standaard in de wereld van de midi-zeefmachines. FleXiever beschikt over een 2- en 3 fractie model.

FleXiever Mini Screener
Deze elektrische 1-deks minizeef met een zeefoppervlakte van 1.6m² heeft ondertussen al zijn weg gevonden bij tuinaanleggers, recyclingbedrijven, industrie- en verhuurbedrijven, particulieren, schietclubs, technische scholen… Met een maasopening tot 0.5 mm kunnen er heel specifieke materialen uitgezeefd worden. De Mini Screener is al gebruikt om compost, grond, metaalshredders, asbest, gipsafval, houtstof, kunstmest, kogels, krekels, vleermuizenmest …… af te zeven. Ondertussen zijn hiervan een 8-tal modellen beschikbaar.

Verkoop
Wat is het voordeel als je een machine rechtstreeks bij de fabrikant loopt? Wel, U als klant heeft maar 1 aanspreekpunt en wij als fabrikant moeten ons maar zorgen maken om 1 merk. Spare parts, stockmachines, gekwalificeerde mecaniciens en servicewagens, voorraad zeefnetten, demoterrein en demomachines …. Deze zijn allemaal op voorraad en beschikbaar.

SMO bvba
De klant vindt bij SMO alles onder één dak, we zijn een op en top Belgische producent die de Flexiever-machines volledig op de eigen site in Eeklo uitdenkt, ontwerpt en produceert.
Met maar liefst 50 medewerkers, waaronder 20 fulltime ingenieurs binnen verschillende werkgebieden zijn we een absolute maatwerkspecialist. Een heel groot voordeel voor onze klanten is dat we niet alleen kunnen maken wat zij vragen, wij bieden zekerheid. De mensen die de machines bouwen, zijn dezelfde mensen die alles monteren, installeren en service plegen. Wij kennen onze producten tot op de laatste schroef.

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services Machines et équipement adresse Nieuwendorpe 14
9900 Eeklo
België
Numéro de téléphone +32 9 219 93 85 site Internet smo.be

carte

Articles liés

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details