NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Terug naar overzicht

StuvEx International NV

Explosiebeveiliging is een kritisch aspect van industriële veiligheid, vooral in sectoren waar brandbare materialen aanwezig zijn. StuvEx International NV heeft een prominente positie verworven als leverancier van hoogwaardige explosiebeveiligingssystemen. Sinds de oprichting in 1975 heeft het bedrijf een exponentiële  groei doorgemaakt en heeft het een reputatie opgebouwd als een vertrouwde naam in de sector van explosiebeveiliging.

StuvEx International NV biedt een uitgebreid assortiment explosiebeveiligingssystemen die voldoen aan de strengste normen en voorschriften. Hun productlijn omvat explosieonderdrukkings- en explosie-isolatiesystemen, vlamdovers, vonkendetectoren en meer.

Naast explosiebeveiligingssystemen levert StuvEx Intenational NV ook geavanceerde brand- en gasdetectieoplossingen. Deze systemen helpen bij het vroegtijdig detecteren vanpotentiële risico’s, waardoor tijdig ingrijpen mogelijk is.

Met een team van ervaren ingenieurs en technische experts beschikt StuvEx International NV over diepgaande kennis van explosiebeveiligingstechnologieën. Ze bieden deskundig advies en ondersteuning bij het ontwerp, de installatie en het onderhoud van explosiebeveiligingssystemen.

algemene informatie

Services Explosiebeveiliging Adres Heiveldekens 8
2550 Kontich
België
Telefoonnummer +32 3 458 25 52 E-mailadres [email protected] Website stuvex.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details