NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Terug naar overzicht

HSM GmbH + Co. KG

Met de ondersteuning van sociale- en milieuprojecten willen wij bewust een bijdrage aan de toekomst leveren. Daarom verplicht onderneming HSM zich voor een groot aantal lokale, regionale en wereldwijde projecten, verenigingen en hulporganisaties zoals bijv. Artsen zonder grenzen, Caritas (Kinderstichting in Friedrichshafen) en SOS Kinderdorpen Internationaal.

Productievestiging
HSM zet in op productievestigingen in Duitsland en de kwaliteitsverklaring „Made in Germany“, die gebruikers associëren met nauwkeurigheid, een lange levensduur en een goede prijs-prestatieverhouding. Drie HSM-vestigingen in Duitsland produceren voor de kantoor- en milieutechniek.

Salem
In Salem staat een oppervlak van ongeveer 50.000 m² ter beschikking, waarvan ongeveer 20.000 m² bebouwd. Binnen deze fabriek zijn vele afdelingen aanwezig: Het ontwikkelen van balenpersen, projectering, elektrotechniek, milieutechniek, logistiek, dispositie, werkvoorbereiding, crusher-vervaardiging, het in elkaar zetten van grote persen zoals papiervernietigers op draaistroom en het vervaardigen van kunststoffen. De fabriek in Salem is voorzien van een modern machinepark bestaand uit CNC-lasersnijdinstallaties, CNC-draai- en freesmachines, CNC-verhardingsinstallaties, CNC-lasrobotten, spuitgietmachines en een oppervlaktebekledingsinstallatie. Met de fotovoltaïsche installaties produceert HSM CO2-neutrale eigen stroom, waarmee wordt bijgedragen aan de bescherming van het milieu.

Reichenbach
Reichenbach in Saksen is het kenniscentrum voor de productie van verticale balenpersen. Op een oppervlak van ca. 50.000 m² inclusief 10.000 m² fabrieks- en kantoorgebouwen worden hier met behulp van CNC-lasrobots en CNC-lasersnijdinstallaties kleine horizontale en verticale balenpersen voor klanten in de hele wereld geproduceerd.

Frickingen
De fabriek in Frickingen, die slechts 10 km van Salem vandaan ligt, heeft een oppervlak van ca. 25.000 m² inclusief ongeveer 12.500 m² fabrieks- en kantoorgebouwen. Daar vindt de eindmontage plaats van de papierversnipperaars „Made in Germany“. De aanlevering van bouwdelen vanuit de productie in Salem staat daarom via korte wegen in verbinding en ondersteunt het ecologische gedachtegoed bij HSM. Verder zijn hier de kantoortechniekontwikkeling, elektrotechniek, kantoortechniek, het centrale bestuur, bezorging, verkoop, marketing, HSM-academie en klantendienst gevestigd.

 

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services RecyclinginstallatiesBalenpersen Adres Austraße 1-9
88699 Frickingen
Duitsland
Telefoonnummer +49 7554 2100-0 E-mailadres info@hsm.eu Website www.eu.hsm.eu/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details