NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Terug naar overzicht

A. Jansen B.V.

Sinds de oprichting in 1971 is A. Jansen B.V. uitgegroeid van een eenmanszaak tot een financieel gezond concern met ruim 400 medewerkers, vertegenwoordigd in 7 landen. Vakmanschap, kwaliteit, persoonlijke service en circulariteit zijn de belangrijkste pijlers van één van de grootste zelfstandige familiebedrijven in de bouwsector. In principe bouwen we zelf niet, maar we zorgen er met onze producten en diensten wel voor dat uw bouwproject op de meest efficiënte en duurzame manier succesvol wordt. Bijna een halve eeuw oud maar nog boordevol ambitie. ‘Het zit in ons karakter om altijd voor de beste oplossing te gaan. Al onze diensten zijn circulair aan elkaar verbonden om onze klanten optimaal te kunnen bedienen.’

Missie

De gemiddelde welvaart zal in de komende 20 jaar verdubbelen. De natuurlijke grondstoffen zijn al schaars en kunnen deze behoefte niet invullen. De afvalberg is sterk groeiende en biedt in principe genoeg grondstof voor onze toekomstige materiaalbehoefte. Wij zien afvalstromen als potentiële nieuwe bouwstenen zodat de belasting op ecologische systemen minimaal is. Door reststromen te koppelen en afval als bouwsteen te hergebruiken, zorgen we voor sluitende circulaire ketens en kringlopen.

Visie

Wij blijven investeren in kennis en talent, in kansrijke markten en in nieuwe technologie, zo bieden wij onze klanten vooruitstrevende milieuvriendelijke producten en processen aan.

Circulariteit zit simpelweg in onze genen

Het verhaal van A. Jansen B.V. begint in 1971. Toon Jansen legt met de aankoop van een tweedehands laadschop de fundering voor wat een halve eeuw later is uitgegroeid tot een bloeiende familieonderneming met vijf divisies en zeven vestigingen. ‘Circulair ondernemen hebben we vanaf het begin gedaan.’

Lees meer

U kunt op ons rekenen

  • Ongekende daadkracht
  • Bevlogen ondernemers
  • Grensverleggend innovatief
  • Circulair in de keten

Ons bedrijfs-DNA kenmerkt zich door vier bouwstenen. Deze pijlers vormen de basis van de bedrijfsvoering van A. Jansen B.V. en laten zien waar we voor staan: 100% kwaliteit, tevreden en terugkerende klanten, bijdragen aan een betere wereld en blijvend vernieuwen.

Lees meer

algemene informatie

Services RecyclingBetonInfraTotaaloplossingen Adres Kanaaldijk Zuid 24
5691 NL Son
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 877 87 78 E-mailadres info@ajansenbv.com Website ajansenbv.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details