NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Ultieme partner voor alle recyclingoplossingen

Ultieme partner voor alle recyclingoplossingen

Dealerships, machines én expertise

Familiebedrijf Smet Rental zag begin deze eeuw het levenslicht. Door sterke service te bieden en pittig te investeren in hun vloot heeft het bedrijf voor zichzelf een stevige marktpositie uitgebouwd. Smet Rental keek daarbij altijd volop naar de toekomst. Zo hebben ze het afgelopen jaar meer dan twintig nieuwe machines aangeschaft. Denk hierbij aan meerdere houtbrekers, sorteercabines, schudzeven, windshifters en wasinstallaties.

Louis Smet, Sales & Rental Consultant: “De afgelopen twee jaar zijn we op zoek gegaan naar meerdere unieke dealerships. Voor de Benelux en Frankrijk zijn we daardoor exclusieve dealer geworden van ROCO, WIMA en Precimeca. Voor Vlaanderen en Noord-Frankrijk hebben we het dealership van Keestrack en sub-dealership van Maskin Mekano kunnen vastleggen. De combinaties van deze dealerships, onze tweedehands machines en onze verhuurvloot hebben ervoor gezorgd dat Smet Rental en Smet Machinery hét aanspreekpunt geworden zijn voor de recyclingsector.”

De Komptech Crambo 5200 Direct T shredder verkleint groenafval, stronken en boomstammen.

Eigen vloot van meer dan 150 machines

“Van schudzeven en trommelzeven over windshifters tot brekers/shredders en sorteercabines”, gaat Louis verder. “Met meer dan 150 machines in de vloot is Smet Rental de ultieme partner voor het huren van recyclingmachines voor zowat alle projecten in de recyclingsector. Zowel voor kleine opdrachten als projecten op langere termijn gaat ons team van specialisten steeds op zoek naar een oplossingsgerichte samenwerking voor ieder recyclingproject.”

Experience you can trust

Op Vakbeurs Recycling in Gorinchem richt het welbekende verhuurbedrijf ook de aandacht op ‘Smet Machinery’. Bij Smet Machinery ligt de focus op de verkoop van nieuwe en tweedehands machines. Klanten kunnen steeds rekenen op de uitgebreide service en expertise bij de aankoop van een machine. De slogan is niet voor niets: ‘Experience you can trust’.

Louis Smet: “Op de beursstand van Vakbeurs Recycling laten we bezoekers graag kennis maken met ons omvangrijke gamma aan (semi-)mobiele recyclingmachines. Zo zullen we vast en zeker bewijzen dat we de ultieme partner zijn voor alle recyclingtoepassingen!” 

Smet Rental is aanwezig op Vakbeurs Recycling. Standnummer: J121

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details