NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Ton van der Giessen nieuwe voorzitter van de BVOR

Ton van der Giessen nieuwe voorzitter van de BVOR

De Algemene Ledenvergadering van de BVOR heeft Ton van der Giessen per 1 januari 2024 benoemd als nieuwe voorzitter van de BVOR.

Ton van der Giessen is al 43 jaar werkzaam in de afval- en recyclingbranche. Tot aan zijn pensioen deze maand vervulde hij vanaf 2011 de functie van Algemeen Directeur bij Van Werven, dienstverlener in infra en recycling. Bij deze onderneming, maar ook bij andere bedrijven waar Van der Giessen in het verleden werkte waren raakvlakken met het opwerken van groene reststromen.
Van der Giessen was in die laatste elf jaar eveneens voorzitter van de brancheorganisatie BRBS Recycling. Hij heeft hier nu afscheid genomen.

Hij kijkt uit naar zijn nieuwe functie als voorzitter van de BVOR: “Graag deel ik mijn kennis van de sector met BVOR-leden en organisaties die zich bezighouden met het terugwinnen van grondstoffen uit organische reststromen.”

Philip Smits is tot 1 januari 2024 voorzitter. Hij heeft deze functie de maximale termijn van acht jaar bekleed. Namens bestuur, leden en Verenigingsbureau bedankten bestuurslid Joris van Vleuten en directeur Arjen Brinkmann hem tijdens de Algemene Ledenvergadering. Als voorzitter en als persoon is hij van onschatbare waarde geweest voor de BVOR. Hij werd geloofd voor zijn toewijding en vele werk dat hij voor de vereniging op bijzondere wijze heeft verzet.

De BVOR is de branchevereniging voor producenten van compost en andere hernieuwbare grondstoffen uit organische reststromen. Vijftig bedrijven met negentig locaties zijn aangesloten bij de BVOR, dat is ruim 85 procent van de markt. Meer informatie over de BVOR en contactgegevens zijn terug te vinden op www.bvor.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details